Stylová jako kabelka, praktická jako batoh – plážová taška

Společnost, kterou oceníte při dovolenkovém relaxu u moře, na nákupu, pikniku i během dne stráveného s přáteli u rybníka. Plážová taška!

Stylová a nesmírně praktická taška k vodě i na nákup

Plážové tašky konkurují kabelkám v oblasti stylového doplňku a navíc mají oproti nim jednu nesmírnou výhodu. Vejde se do nich menší deka, osuška, knížka, svačina i něco k pití, a ještě vám zbyde na místo na dětský kruh nebo rukávky. Plážová taška rozhodně nemusí být jen sezónní záležitostí. V mezičase, kdy počasí nepřeje koupání, ji využijete na nákupy.

Plážové tašky

Plážové tašky

Pro jakou plážovou tašku se rozhodnout?

Trendy tašky z mořské trávy – letos letí a k létu zkrátka patří. Pokud jste toho názoru, že v jednoduchosti je síla, pak vám padne do oka plážová/nákupní taška od holandské značky Clayre & Eef. Taška se srdíčkem s nápisem Summer a třásněmi vám okamžitě zlepší náladu, a s taškou Adhishree budete za hvězdu.

Plátěné tašky – s krásnými potisky a nesporným benefitem v možnosti vyprání, když zapomenete pořádně zavřít víčko od krému. Plátěné tašky s potiskem jsou ideální jako letní kabelky, pokud preferujete velké tašky, kam se vejde vše potřebné. Námořnický potisk na tašce Nautical je nadčasovým kouskem. Taška Jungle Birds zas dokáže rozzářit každý outfit a nezůstane bez povšimnutí.

Perfektně sladěné sety– plážová taška s kloboučkem. Jestli by vám nemělo něco chybět ve výbavě na dovolenou, pak právě tahle dvojice. Značka J-Line to dotáhla k dokonalosti a navrhla sety sladěné do poslední třásně. Nebojíte se barev? Pak rozhodně jděte do zářivého setu tašky a klobouku Boho Yellow. Nádherným kouskem je i slamák s mušličkami a třásněmi Tassel Boho doplněný plážovým košíkem ve stejném designu.

Plážové tašky

Plážové tašky

4 důvody, proč si pořídit plážovou tašku?

  • Jsou skvělou alternativou kabelky na léto.
  • Vejde se toho do nich mnohem více – i celodenní výbava k vodě.
  • V mezičase poslouží jako nákupní taška.
  • Dají se pořídit s perfektně ladícím slamákem, který je taktéž super doplňkem na léto.

Tip od LaHome: Udělejte si radost a pořiďte si na LaHome i další okouzlující letní doplňky. Třeba čelenky s peříčky, neobvyklé šperky a barevné šátky. Vybírejte ZDE.

Plážové tašky

Plážové tašky