Stylový nábytek: opálové komody a skříně, které vám učarují

 

Nábytek je důležitý prvek každé domácnosti. Nejenže slouží k poskytnutí pohodlí a úložného prostoru, ale také hraje klíčovou roli v designu interiéru. Samozřejmostí je, že v interiéru máme mnoho druhů nábytku. Mezi ty nejčastější a hojně využívané patří skříně a komody. Na LaHome můžete najít krásné antik opálové komody a skříně, které vás okouzlí.

 

 

 

Opálová antik komoda

Komoda  je multifunkční kus nábytku, který v našich domácnostech hraje klíčovou roli. Díky tomu, že komody spojují praktičnost s estetikou, se jedná o jeden z nejoblíbenějších typů nábytku.

Od starověkých dob až po současnost zůstávají komody významným prvkem domácího vybavení. Jsou jedinečné jak díky úložnému prostoru, který nabízí, tak díky svému vzhledu, který je mnohdy mimořádný.

Na LaHome můžete najít velmi oblíbenou Opálovou antik dřevěnou komodu French, která je v opálově modré barvě. Vyrobena je v kombinaci dřeva a MDF a stoprocentně vás nadchne. Na jejím povrchu je krásná patina, která rozhodně není vadou, ale naopak předností.

 

Za zmínku také stojí úžasné detaily na úchytkách a knopkách, které vás vrátí do dob minulých.

 

Úložného prostoru poskytuje skutečně dostatek. A to i díky dvěma menším šuplíčkům, ve kterých si můžete ukrývat nejrůznější drobnosti. Za dvěma dvířky se ukrývá ještě jedna polička, na kterou můžete uložit vše potřebné a důležité.

 

Opálová antik skříň

Druhým velice významným typem nábytku jsou skříně. Na LaHome nabízíme i krásnou skříň v opálové antik barvě, která vám bude dělat radost v obýváku, ložnici nebo třeba jídelně.

 

Celkový vzhled dokresluje výplet ve dvířkách a modrá opálová barva s patinou, díky které budete mít pocit, že je skříň u vás doma odjakživa.

Uvnitř skříně se nachází dvě police, do kterých můžete dát vše co potřebujete schovat nebo si můžete se skříní pohrát jako s velkou dekorací vašeho interiéru.

Jak na to? Umístěte skříň na vhodné místo, nechte jedny nebo oboje dvířka otevřená a dovnitř skříně umístěte krásné a poutavé dekorace.

 

Nadchnou vás také vyřezávané detaily skříně, jako je podnož nebo její vrchní část. Skvěle bude ladit právě k výše zmíněné komodě, kterou můžete umístit do její blízkosti nebo do úplně jiné místnosti, čímž celý obytný prostor propojíte.