Plechové držáky a obaly: dokonalý prvek pro každou zahradu

Jaro je už tu a na řadu přijdou zahrady, terasy a altány, které budeme až do podzimu obývat. Plechové držáky a obaly na květináče se stávají stále populárnějším a moderním prvkem v zahradním designu. Tyto lehké, ale odolné nádoby přinášejí do zahrady nejen estetiku, ale i praktičnost.  Dokážou proměnit každý prostor a zdůraznit krásu pěstovaných rostlin.

 

Květináče jsou k dispozici v různých tvarech, velikostech a barvách, což umožňuje snadné začlenění do různých zahradních stylů. Plechové materiály se navíc snadno tvarují, což umožňuje vytváření unikátních designů květináčů.

 

Držáky

Plechové držáky na květiny jsou konstrukce vyrobené z kovu, určené k zavěšení nebo postavení jednoho či více květináčů. Díky své odolnosti vůči povětrnostním vlivům jsou ideální nejen do interiéru, ale především do exteriéru – na zahrady, balkóny či terasy.

Zelený plechový antik držák na květiny je doplňkem, díky kterému bude vašeho zahrada opravdu unikátní. Hodí se do něj klasické květiny, skvěle ale budou vypadat i květiny převislé.

 

Dalším krásným kouskem je bílý antik nástěnný držák s motýlkem. Jeho zdobný design se bude hodit do každé zahrady a barevné rostlinky s ním budou krásně kontrastovat. Motiv motýla a květin jen doplňuje záměr, kam je držák určen.

 

 

Měděná barva v interiéru i exteriéru představuje jednu z nejteplejších a nejvíce pozitivně působících barev.  Díky svému bohatému, lesklému odstínu a schopnosti odrážet světlo přináší do prostor dynamiku, teplotu a sofistikovanost. Měděná barva se skvěle hodí do nejrůznějších stylů, od vintage přes moderní až po industriální.

A právě v měděné barvě jsou i  dva držáky na květiny v provedení antik. Do zahrady, na terasu nebo pod pergolu vám vnesou barevnost typickou právě pro měď.

 

Obaly na květináče

Obaly na květináče chrání povrchy před poškozením a zachycují přebytečnou vodu z květináčů, ale jsou také důležité pro svůj vzhled, který může rostlinu pozvednout.

Obal na květináč ve vzhledu konve v saku je vtipný a netradiční zároveň. Oblékněte tedy vaši květinu do tohoto skvělého obalu a nechte si na tváři vykouzlit úsměv.

 

Krásný obal na květináč ve tvaru králíčka se vám bude hodit na velikonoce i na nadcházející jarní dny. Je veselý a díky své jemné barevnosti vám zahradu krásně rozněžní.

 

Při výběru plechového držáku nebo obalu na květináč je důležité zvážit několik faktorů. Zaměřte se na velikost a tvar květináčů, které chcete v držáku umístit. Dále zvažte, zda držák bude umístěn uvnitř nebo venku, jelikož to ovlivní požadavky na jeho odolnost. Nezapomeňte, že design a styl obalů a držáků by měly doplňovat celkový vzhled vaší zahrady či domova.