Krása a elegance, to je porcelán Blue Flowers

Každodenní život je protkaný nejrůznějšími okamžiky. Ať už dobrými či špatnými, vždy se společně sejdeme u stolu nad šálkem dobré kávy či nad dobrým jídlem. A právě kolekce porcelánu Blue Flowers vám tyto dny vždy zpříjemní.

 

 

Modrobílá krása

Kolekce Blue Flowers je tvořena mnoha zajímavými druhy nádobí. Výhodou je, že vám k sobě budou vždy ladit a je jen na vás, jestli je použijete jen na dny sváteční nebo i ty všední. Drobné kvítky této kolekci dodávají špetku romantiky a jemnosti a modrobílá barva staví tento porcelán k originálním kouskům vašeho domova.

Pojďte si společně s námi představit třeba vaši snídani s tímto úžasným porcelánem.

K snídani si jistě dáte rádi čaj. Ten si můžete připravit do  roztomilé konvičky, kterou nejenže zdobí modré kvítky, ale také zlaté detaily, které jí dělají ještě více originální.

 

Z konvičky si čaj nalijete do hrnečku s podšálkem ze stejné kolekce, takže hned po ránu vás zaplaví radostný pocit. Protože dobře se cítíme i díky tomu, co nás obklopuje.

Porcelánové hrnečky jsou ale ideální pro řadu dalších nápojů. Nemusí to být jen káva a čaj, ale i horká čokoláda, kakao, mléko a další teplé nebo studené nápoje.

 

Porcelánový šálek s podšálkem s modrými květy Blue Flowers - 12*9*6 cm / Ø 15*2 cm / 220ml

No a pokud byste si chtěli užít snídani sami a chtěli byste mít opravdu originální servis, můžete si na LaHome vybrat i porcelánový Tea for one. Ten tvoří hrneček i konvičku dohromady.

 

 

 

 

Jestli si ráno dáváte rádi müsli do jogurtu, bude se vám hodit miska ze stejné kolekce Blue Flowers, která má opět jemné zlaté lemování a modré kvítky.

Porcelánová miska s modrými květy Blue Flowers - Ø 14*7 cm / 500ml

 

Pro ty, kteří si rádi dopřejí kávu  se vším všudy je v nabídce také sada cukřenky a mlékovky.  Nádobí samozřejmě nemusíte používat jen ke snídani. Jen si představte, jak bude návštěva nadšená, až jim odpolední kávu naservírujete s touto krásnou sadou porcelánového nádobí.

Porcelánová cukřenka a mlékovka talíř s modrými květy Blue Flowers - 11*9*8 / Ø 9*9 cm

 

Porcelánové nádobí Blue Flowers je vhodné jak pro slavnostní příležitosti, tak i všední dny, které si díky němu můžete udělat ještě hezčí.