Úchytky a knopky, které oživí vaše bydlení

Při rekonstrukci nebo redesignu interiéru se většinou zaměříme na velké kusy nábytku a zařizovacích předmětů. Mnohdy jsou ale i malé detaily důležité a mohou změnit celý prostor nebo mu dát zcela jiný nádech. Pojďte s námi nahlédnout do světa, kterému vládnou úchytky a knopky.

Ať už renovujete kuchyni, koupelnu nebo dokonce jen přidáváte nějaký nový nábytek  do obývacího pokoje, výběr správných úchytů a knopek může udělat zázraky. Na LaHome je k dispozici velké množství krásných úchytek.

 

Knopky

Knopku můžete využít na jakýkoliv typ nábytku. Skvěle vypadá hlavně na šuplících, protože díky svému menšímu průměru je tolik nezatíží. Dobře ale také vypadá na dvířkách nejrůznějších skříněk.

Jednou z Knopek, které na LaHome nabízíme je velice zajímavá šedá mramorová úchytka Marble. Její oválný tvar jí předurčuje jako elegantní detail, který si váš nábytek zaslouží. Pokud se na knopku díváte zepředu, budete mít pocit, jakoby jste se dívali na nějaký krásný frézovaný oblázek. Zaručeně vás zaujme hned na první pohled.

Šedá oválná mramorová úchytka Marble - 5,5*3,5 cm

Šedá oválná mramorová úchytka Marble – 5,5*3,5 cm

Kovová antik úchytka v barvě stříbra má typicky kulatý tvar, který je ještě dotvořen malými kuličkami, které této knopce dodávají na sofistikovanosti.

Stříbrná antik kovová úchytka - Ø 4*4 cm

Stříbrná antik kovová úchytka – Ø 4*4 cm

 

Pokud vaše srdce touží po nějaké klasice, bude se vám líbit  porcelánová knopka ve světle zelinkavé barvě s jemným vzorem.

 

Zelená antik porcelánová úchytka Flower - Ø 4 cm

Jako další zajímavý kousek se nabízí knopka, která je v tyrkysové barvě s bílým tělem a s nepravidelným zlatým ohraničením, která jakoby připomínala řez drahým kamenem. Bude se vyjímat třeba na zajímavé bílé komodě, které dodá patřičný kontrast.

Podobnou knopku navíc můžete mít i v růžové barvě.

Bílo-zelená antik úchytka se zlatým okrajem a popraskáním Azue - Ø 4 cm

Bílo-zelená antik úchytka se zlatým okrajem a popraskáním Azue – Ø 4 cm

Bílo-růžová antik úchytka se zlatým okrajem a popraskáním Azue - Ø 4 cm

Bílo-růžová antik úchytka se zlatým okrajem a popraskáním Azue – Ø 4 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nádherná knopka ve tvaru růže se zlatým lemováním vám každý váš kus nábytku promění v rozkvetlou zahradu.

Úchytky

Oproti knopkám jsou úchytky o něco delší a někomu mohou více vyhovovat co se týká úchopu. Vypadají také lépe na delších a větších šuplících a skříňkách.

 

 

Do jídelny na příborník budou vypadat skvěle a originálně bílé úchytky ve tvaru vidličky. Efekt patiny, kterou mají je ideální a vhodný do venkovských interiérů nebo interiérů ve venkovském stylu.

Věděli jste, že mnohdy stačí jen vyměnit úchytky a změna kuchyně nebo koupelny je na světě?

Krásná keramická úchytka Funny black patří díky své barvě a vzoru mezi ty, kterých si určitě hned všimnete. Nábytek v podstatě můžete mít úplně jednoduchý, jemný, ale tato úchytka mu dodá ten pravý šmrnc.

 

Vintage úchytka s ptáčky je zrozena pro romantické bydlení. Zaručeně dodá vašemu interiéru něžný styl. Patina jí dodává ošoupaný a pocit, že je s vámi již po dlouhá léta.

 

 

Správně vybrané úchytky a knopky vám mohou z obyčejného nábytku udělat originální kousek. Nebojte se je i kombinovat. Ovšem pamatujte, že i zde jsou určitá pravidla. Na nábytek určitě nedávejte více než dva typy nebo velikosti úchytek či knopek.