Rohožky, které vám padnou k nohám!

Kromě čisticí funkce zastanou i vítání a zkrášlení. Na LaHome jsme pro vás vybrali originální rohožky před dveře, díky kterým bude návrat domů ještě radostnější.

Rohože, které jen tak někdo nemá

Doplňky, dekorace i nábytek pro vás vybíráme u holandských značek, které jen tak někdo nemá. Naší oblíbenou stálicí je rodinná firma Clayre & Eef, která se inspiruje ruční výrobou, tradicemi a životem na venkově. Právě od ní máme většinu rohožek před dveře.

Rohožky

Rohožky

Rohožky z přírodního kokosového vlákna i moderního PVC

Rohožka z kokosového vlákna je díky svým pevným a tuhým vláknům ideální i pro venkovní použití. Je savá, praktická a účinně čistí špínu z bot. Když se přidá pěkný a neotřelý design, jako v případě růžové rohožky Lovely Home, vznikne dokonalá funkční dekorace před vaše dveře. Krásná je i rohožka se srdíčky, nebo nápisem Welcome.

Rohožky s nášlapnou kobercovou vrstvou na gumové podložce hýří oproti těm z kokosových vláken barvami a vzory. Pokud tedy hledáte výrazný kousek před dveře, do předsíně nebo haly, budou ideální volbou.

Naším favoritem je podlahová rohož Beautiful Things, rohožka s jemným motivem Lovely Blossom Flowers, nebo krásná rohožka Like a Bird.

Rohožky

Rohožky

Proč by vám doma neměla chybět rohožka?

  • Má čisticí i okrasnou funkci.
  • Na LaHome máme rohožky z kokosových vláken a syntetiky pro co nejsnadnější čištění i po zablácených botách.
  • Hodí se pro venkovní použití před dům, i jako doplněk předsíně nebo haly.
  • Našli jsme pro vás originální kousky, které jen tak někdo nemá.

Tip od LaHome: Neskončete jen u rohožky. Předsíň si můžete vyšperkovat designovými věšáky, skříňkami na klíče, nebo stojany na deštníky. Začněte si vybírat ZDE.