Kulaté ubrusy od holandské značky Clayre & Eef – ozdoba vašeho stolování

Nějakou dobu to vypadalo, že jsou ubrusy passé. Nicméně znáte jiný bytový doplněk, který dokáže proměnit jídelnu nebo kuchyň právě jako ubrus? Pojďme se podívat na rozkošné kulaté ubrusy od holandské značky Clayre & Eef, které dodají šmrnc stolování jak u vás doma, tak i venku na zahradě.

Kulatý ubrus

Kulatý ubrus

Nádherný bytový textil od holandské značky Clayre & Eef

Rodinná holandská značka Clayre & Eef vnáší teplo domova do domácností už od roku 1994. Je inspirovaná především rustikálním stylem, který vás v myšlenkách přenese do půvabné holandské vesničky. Potisky jsou ve většině případů ručně malovány – Clayre & Eef si totiž potrpí na tradice. A na všech jejich doplňcích, dekoracích a bytovém textilu je to znát.

Kulatý ubrus

Kulatý ubrus

Kulaté ubrusy z limitovaných sérií

V Clayre & Eef si dávají záležet na designu i kvalitě. Na výrobu ubrusů je tak použita 100% bavlna, která se stará o to, že ubrusy nejsou jen na sváteční příležitosti. Bez problému je vyperete na 90 °C a díky precizní technologii barvení se motivy nesepírají. V klidu si tak můžete užívat hodování a netrápit se tím, když někomu ukápne omáčka nebo pár kapek vína na ubrus.

Kulatý ubrus

Kulatý ubrus

Jaké ubrusy vám mohou zkrášlit stolování?

Tip LaHome: Všechny ubrusy můžete doplnit dalším bytovým textilem ze stejné kolekce – v nabídce máme ubrusy, chňapky, zástěry, utěrky i textilní košíčky na pečivo. O sériích jsme sepsali i článek, ať si snadněji vyberete.

Kulatý ubrus

Kulatý ubrus

Co se vám bude hodit ještě k ubrusům? Zahradní nábytek na pohodlné posezení venku a samozřejmě designové talíře.