Dobré jídlo si doslova říká o krásné talíře

Pěkné talíře dovedou povznést i obyčejnou večeři v týdnu, a jsou nezbytným základem pro sváteční stolování. Na LaHome jsme si pro vás přichystali klasiku i designové kousky, které mají blízko k uměleckým dílům.

Nadčasová klasika ve stolování?

Jednoznačně bílá nebo smetanová barva s jednoduchými liniemi. Nikdy nevyjde z módy a talíře v tomto provedení snadno přizpůsobíte každé příležitosti pomocí dekorací a doplňků. Efektní bude i kombinace s talíři v kontrastní barvě. Na LaHome najdete nádherný talíř Elegant Country, nebo jídelní talíř Franse Leile s patinou. Kolekce zahrnují i další kousky pro stolování, tudíž si snadno vytvoříte svůj dokonalý set.
Tip od LaHome: Abyste udrželi perfektní lesk a talíře vybělili, postačí si vzít na pomoc obyčejný citron.

Dezertní talíř

Dezertní talíř

Květiny všude, kam se podíváte

Jestli nějaký vzor konkuruje v oblíbenosti nadčasové bílé klasice, pak je to květinový. Volit můžete buď něžné provedení jako u talíře La Petite Rose, nebo výraznější kolekci Garland of Rose, která bude skvostem na vašem stole.

Talíře, které vás vezmou zpátky k babičce na chalupu

Talíře s venkovským vzorem připomínají bezkonkurenční víkendové obědy u babičky na chalupě. To ale neznamená, že by se nehodily pro servírování v moderních domácnostech. Na talíři Country Side Slepička nemusíte servírovat jen klasiku v podobě řízků a bramborové kaše, ale i vybrané novodobé gurmánské delikatesy.

Dezertní talíř

Dezertní talíř

Vpusťte do stolování závan moderny a výrazné barvy

I v případě, že patříte mezi zastánce bílého porcelánu, hodí se mít doma alespoň pár výrazných kousků pro stolování. Z hlediska psychologického působení je dokonce doporučeno servírovat pokrmy na kontrastním talíři. Pěkně bude vypadat kombinace bílé a modrého talíře z řady Enamel Look.
Velmi povedená je i řada Monochrome Boho, která okamžitě upoutá pozornost, ale zároveň zůstává u nesmrtelné kombinace bílé s černou.
PS: Designové kolekce, které jsme zmínili, nezahrnují jen sladěné kousky pro stolování, ale i další dekorace a mnohdy i nábytek. Najděte si tu svou ZDE.

Jídelní talíř

Jídelní talíř