Zahradní nábytek, který skvěle vypadá, slouží a najde využití i v interiéru

Na čerstvém vzduchu vždy chutné lépe. Také se těšíte, až si venku na zahradě nebo terase dáte oběd se svými nejbližšími, sklenku s přáteli, nebo si jen tak budete v klidu číst a popíjet kávu? Najděte si pro tyhle krásné zážitky dokonalý zahradní nábytek.

 

Kovový zahradní nábytek ve vintage stylu

Základem je kvalitní provedení, abyste si mohli se zahradním nábytkem užít několik sezón. Značka Clayre & Eef ho ale standardně ozvláštnila zajímavým designem ve vintage stylu. Jako třeba u zahradní skládací soupravy, kterou tvoří 2 židle a 1 stůl. Vše se dá jednoduše složit a v případě potřeby přenést. Kovový zahradní nábytek má nesmírnou výhodou ve snadné údržbě, nicméně je nutné počítat s tím, že dokáže rychle absorbovat teplo slunečních paprsků. Pro nejpohodlnější posezení tak doporučujeme doplnit ho o pěkné sedáky.

Zahradní nábytek

Zahradní nábytek

Designový zahradní nábytek, který zazáří u vás na zahradě nebo terase:

Od holandského zahradního nábytku neočekávejte sterilitu linkové výroby. Na všech kouscích je znát práce lidské ruky. Patina, ostařená barva a úmyslné nedokonalosti jim pak dodávají kouzlo jedinečnosti.

Zahradní nábytek

Zahradní nábytek

Dřevěný zahradní nábytek pro navození dovolenkové pohody

Sedíte na pláži, usrkáváte koktejly a k dokonalé pohodě vám nic nechybí. Podobnou atmosféru vám v zahradě dokáže navodit zahradní dřevěný nábytek. Nepřehlédnutelná bude venkovní pohovka s dřevěnou konstrukcí se záclonkami od belgické značky J-Line. Má šířku 2 metry, takže se na ní můžete pohodlně roztáhnout sami, nebo si užít pohodlné posezení ve dvou.

Výběr nádherného zahradního nábytku:

Na co nesmíme zapomenout jsou závěsné sítě – například ratanová hamaka. Při mírném pohupování se na zahradě usíná jedna radost.

Zahradní nábytek

Zahradní nábytek

Tip LaHome: Zahradní nábytek od značek Clayre&Eef a J-Line je designově tak povedený, že udělá parádu přímo i v interiéru. Může vám tak sloužit celoročně.