Dekorace koní – vytvořte si doma svou malou stáj

Když si zamilujete koně, nejraději byste je měli pořád na očích. Když se vám domů nevejde celá stáj, vynahraďte si to. Na LaHome jsme pro vás vytvořili přímo kategorii, ve které najdete jenom dekorace koní.

Dřevěný kůň – na kolečkách i houpací

Dekorace koní vám do domova vnesou kouzlo starých časů. Jsou vyrobeny ze dřeva nebo polyresinu a někdy doplněny o kovové detaily. Mnohdy mají patinu, nedokonalou barvu a je na nich znát práce lidské ruky. Právě to z nich dělá výjimečný kousek, který bude váš domov zkrášlovat.
Jako například nádherný bílý koník na kolečkách, který je vyrobený z polyresinu, což umožňuje vykreslení detailů. Pokud dáváte přednost přírodnějšímu provedení, zalíbí se vám dřevěný koník na kolečkách. Oba dva jsou ale větších rozměrů.

Dekorace houpací koník

Dekorace houpací koník

Hledáte něco, co by vám zdobilo komodu nebo poličku? Rozhoupejte na nich vintage kovovou dekoraci koníka v pastelově růžové nebo zelené.
Dřevění koníci mohou být i krásnou vánoční dekorací, jako v případě houpacího koně v krémové barvě s patinou.

Dekorace koník na kolečkách

Dekorace koník na kolečkách

Menší radosti pro milovníky koní

Třeba zrovna přemýšlíte, čím byste svým blízkým, kteří propadli pohledu na svět z koňského hřbetu, udělali radost. Nechte se inspirovat našimi LaHome tipy:

Dřevěný Kůň

Dřevěný Kůň

Na LaHome myslíme i na milovníky jiných zvířat

Podobnou inspiraci jsme sepsali i pro pejskaře nebo milovníky koček. Po svém domově můžete nechat rozeběhnout i jeleny, ale tím nekončíme. Na LaHome jsme pustili medvídky nebo i hospodářská zvířata.

Stříbrná socha Jezdec na koni

Stříbrná socha Jezdec na koni