Trend v dekoracích? Nechte rozeběhnout jeleny po bytě!

Už pěkných pár let mají jeleni náskok oproti ostatním dekoracím. V oblíbenosti vyhrávají na plné čáře, za což vděčí i trendy severskému stylu. Nebuďte z toho jeleni, a také si domů jednoho pořiďte. Na polštáři, jako sošku, nebo na ubrusu a bytovém textilu.

Keramický džbán s jelenem

Keramický džbán s jelenem

Skandinávský styl bydlení – co je pro něj typické?

Jednoduchý, nadčasový a funkční. Ač má původ v severských zemích, nepůsobí vůbec chladně. Skandinávský styl je pravou volbou pro ty, kteří chtějí bydlení inspirované přírodou, ale venkovský styl je na ně příliš zdobný. Oblíbený styl sází na jemné barvy, přírodní materiály, vzdušnost a typické dekorace. Mezi ty rozhodně patří námi zmiňovaní jeleni.

Jelen, kam se podíváš!

Nástěnné dekorace jelenů bývaly triumfem myslivců. Teď ale figurují jako nevšední dekorace, nejen na chalupách. Hlava jelena okamžitě upoutá pozornost každé návštěvy.
Zajímavě vypadají sošky jelenů na komodách nebo přímo na zemi. Díky bílému provedení bude dekorace jelena krásně ladit se severským stylem.
Pokud si netroufáte na velkou divočinu, můžete svůj interiér vyzdobit polštářky s jelenem nebo minimalistickými ale stále velmi poutavými háčky.

Hrneček s jelenem

Hrneček s jelenem

Jeleni se vám můžou rozeběhnout i po bytovém textilu

Na LaHome jsou velmi oblíbené kolekce bytového textilu inspirované severským stylem, na kterých nechybí jeleni. Kombinace šedé a bílé s potiskem zaujme při svátečním stolování, ale zároveň si ponechává střídmost pro celoroční použití. Vytvořte si rovnou celou sadu z kolekce Nordic Grey. Série Hello Deer spojuje hned dva trendy – kárový vzor s jeleny. Dokonale bude vypadat na chalupě v kombinaci s venkovským stylem, ale parádu vám udělá i doma.

Tip od LaHome: Hledáte inspiraci na to, jak velmi rychle zútulnit váš domov? Pokochejte se v našich sériích.

Povlak na polštář

Povlak na polštář