Chcete mít kolem sebe všude kočky? Ulovte si dekorace, textil nebo ozdoby s kočičím motivem

Bydlíte u své kočky doma? Na LaHome najdete mnoho dekorací, které se budou skvěle hodit do interiéru, který patří vaší malé domácí šelmě. Kočky na bytovém textilu, věšácích, dekoračních cedulích,, kočky jako lampičky nebo dokonce batoh s motivem kočky. Co si vyberete?

Kolekce textilu pro Cat Lovers

Rodinná holandská značka Clayre & Eef přišla s překrásnou kolekcí bytového textilu, která je právě věnovaná milovníkům koček. Kombinuje nadčasovou šedou, černou a bílou barvu s černým motivem koček. Bílý běhoun na stůl s potiskem srdíček a nápisem Life is better with a cat se bude hodit všude. Teplo domova vytvoří podsedák s kanýrem nebo kuchyňská zástěra Cat Lovers, která bude i skvělým tipem na dárek.

Běhoun na stůl bílý Cat Lovers

Běhoun na stůl bílý Cat Lovers

Tip LaHome: Jste spíš pejskaři? Pak můžete přejít na náš článek s dekoracemi přímo určenými do domovů všech pejskařů.

Milé povlaky na polštáře s motivem koček

Jsou drobností, která ovšem způsobí mnoho radosti. Vintage povlak s kočičkami si zamilují děti i dospělí. Doslova realistický je povlak na polštář Real Animals, který je navíc jako sametový a na dotek neskutečně příjemný. Nesmíme zapomenout ani na světle modrý povlak na polštář s motivem koček, které vypadají jako malované.

Povlak na polštář s kočkami - 43*43 cm

Povlak na polštář s kočkami – 43*43 cm

Dekorace, se kterými rozšíříte počet koček u vás doma

Dveřní zarážky v kočkovém provedení jsou rozkošnou dekorací, která vám navíc umožní pořádně provětrat byt, aniž byste museli řešit bouchání dveří nebo strach z rozbitých oken. Keramická stolní lampička Kočka zas vnese do místnosti příjemné tlumené světlo a díky hnědému litinovému háčku s hlavou kočky zas po ránu nebudete muset hledat kabelku nebo klíče.

Hnědý litinový háček s hlavou kočky Cat - 10*11 cm

Hnědý litinový háček s hlavou kočky Cat – 10*11 cm

Dárky pro milovníky koček

Lámete si hlavu s tím, co darovat svým blízkým, kteří milují kočky? Co takhle krásný černý batoh CAT, který půjde krásně sladit s černým šátkem s kočkami. Tenhle venkovní set pak skvěle doplní cestovní bambusový termohrnek Home Cat. Malé (nebo i větší) parádnice budou nadšené ze sponek do vlasů Cat.

Udělejte radost i své kočce

Holandská rodinná značka Clayre & Eef proměnila chovatelské potřeby v designové kousky. Výsledkem toho jsou nerezové misky vsazené do kovových stojanů s ornamenty, které nemusíte schovávat do rohu. Jedinečný je i ratanový pelíšek Miauw Miauw, který poskytne kočkám maximální pohodlí, soukromí a zároveň bude ozdobou vašeho domova.

Ratanový pelíšek Miauw Miauw pro kočku - 45*45*72 cm

Ratanový pelíšek Miauw Miauw pro kočku – 45*45*72 cm