Dekorace přímo stvořené do domovů všech pejskařů – psi všude, kam se podíváte

Také souhlasíte s citátem, že domov je tam, kde je pes? Pak tento článek bude přesně pro vás. Vybrali jsme do něj dekorace, které potěší hlavně milovníky čtyřnohých parťáků. Zároveň ale poslouží jako inspirace v moment, když pejskařům hledáte dárek.

Povlaky na polštáře s motivy pejsků

Povlaky na polštáře se psy jsou velmi oblíbené. Nestojí moc, oživí interiér a mají i velmi snadnou údržbu, takže vám nebude vadit, když budou téměř nonstop od chlupů. Real Animals kolekce nabízí věrohodný potisk a povlaky jsou jakoby sametové, takže neuvěřitelně pohodlné. Co třeba takový povlak s mopsem, štěňaty nebo francouzským buldočkem? S povlaky ještě nekončíme. Velmi efektní dekorací jsou i povlaky s nápisy, které dávají jasně najevo vaši životní psí filozofii – třeba jako povlak na polštář Reserved for dog nebo Home is where my dog is.

Povlaky na polštáře s motivy pejsků

Povlaky na polštáře s motivy pejsků

Celá kolekce textilu věnovaná psům

Rodinná holandská značka Clayre & Eef přišla s rozkošnou kolekcí bytového textilu Dog Friends. Kombinuje bílý podklad s černým potiskem s motivy psů. Radost vám udělá i pouhý jeden kousek, ale představte si mít takhle vyladěnou celou kuchyň, ať už doma nebo na chalupě. Za nás musíme 100% zmínit kuchyňskou zástěru Dog Friends nebo chňapku. Celou kolekci si prohlédněte ZDE.

Kolekce bytového textilu Dog Friends

Kolekce bytového textilu Dog Friends

Malé i větší dekorace se psy

Živému čtyřnohému příteli se nic nevyrovná, ale domov si můžete zkrášlit i soškami, věšáky nebo třeba dveřními zarážkami s pejsky. Nepřehlédnutelná je dekorace ležícího psa z polyresinu, což je druh pryskyřice, který umožňuje vystihnutí detailů. Velmi věrná je busta retrívra. Nevšední dekorací bude i květináč ve tvaru psa, který se bude vyjímat na chodbě, zahradě či pod pergolou. Pokud jsou tohle na vás moc výrazné kousky, prohlédněte si nástěnný litinový věšák Dogs nebo hnědou dveřní zarážku s jezevčíkem Alfrédem.

Hnědý nástěnný litinový věšák s háčky Dogs

Hnědý nástěnný litinový věšák s háčky Dogs

Dekorace přímo pro psy

Jak nezbytné chovatelské potřeby proměnit v designové kousky? I na to značka Clayre & Eef přišla. Výsledkem jsou nerezové misky vsazené do kovových držáků s ornamenty, které nemusíte schovávat do rohu. Budou totiž ozdobou. Stejně jako ratanové pelíšky pro psy. Na LaHome tak můžete udělat radost i svému chlupatému parťákovi.

Ratanový pelíšek pro pejska

Ratanový pelíšek pro pejska