Změňte vaše stolování! Úžasné nádobí vám v tom pomůže.

Používáme ho každý den. Nedovedeme si bez něj představit život. Je to náš každodenní pomocník. O čem je řeč? Přeci o nádobí.

Hrnečky, talířky, mísy a misky… Všichni je máme doma, ale občas je trošku zanedbáváme a neřešíme. Přitom i nádobí může být krásné. Ovlivňuje naši kvalitu servírování a stolování a slavnostní nebo i běžnou tabuli změní k nepoznání.

 

Porcelánový dezertní talířek s růžovými květy Rosa - Ø 19*2 cm

Proč tedy používat krásné nádobí jen na slavnostní obědy, když z něj můžeme jíst každý den? Uvidíte, že i to nejobyčejnější jídlo bude na krásném porcelánu vypadat přímo skvostně.

Říká se totiž , že jíme i očima a krásný talíř nám k tomu určitě pomůže. Na LaHome je nepřeberné množství nádobí různých kolekcí a značek. Pojďte s námi nahlédnout do tohoto světa krásy a rozmanitosti.

 

Rozmanité kolekce

Porcelánová kolekce Cheerful Birdie značky Clayre & Eef je zajímavá svou světle zelenou barvou, na které jsou růžové květy a ptáčci. Takový porcelán si přímo říká o to, aby byl vidět. Uložte ho klidně do prosklené skříňky, kde vás bude přímo vybízet, abyste ho použili. Kolekce se skládá z talířů, misek, šálků i podšálků a úžasné konvičky. Takže k servírování vám už nic nechybí. Tuto kolekci určitě využijete v romantických a vintage domovech.

 

 

Kolekce Flora and Fauna se hodí do moderních i tradičních domácností. Tím, že v sobě nese  oblíbené motivy černě kreslených květin na světlém podkladu, ji využijete kdekoliv.  Její barevnost je střídmá, ale kontrast dokáže zaujmout.

 

 

Daschhund Love porcelán je úžasná kolekce nejen pro děti. Její hravost ve vás dokáže vzbudit radost a vykouzlí úsměv na rtech. Nebojte se ji pořídit i jako dárek pro své milé. Určitě je nadchne a překvapí.

 

 

Vánoce na talíři

S nadcházejícím obdobím Vánoc začínáme přemýšlet i nad slavnostní tabulí. Krásně prostřený stůl je součástí štědrovečerní večeře, ale jídlo si do nádobí s odkazem Vánoc můžete dávat po celou dobu Adventu.

Tradičním symbolem Vánoc je cesmína. Tato rostlina s netypickými listy a červenými plody vytváří pravou slavnostní atmosféru. Navíc ji můžete mít i na talířcích, hrncích i skleničkách.

 

 

Dalším krásným symbolem našeho dětství je louskáček. Postavička, která bude mít o svátcích v našich domovech vždy své místo.  A vy o ni můžete pečovat i na nádherném nádobí.

Talířky s vánočními motivy louskáčků, jelenů i cesmín vám doma v příštích dnech prostě nesmí chybět. Tak dobrou chuť!