Krásné vánoční dárky, které udělají radost každému

Zapálené svíčky, vůně bramborového salátu a rozzářený stromeček. Štědrý večer. Chvíle, na kterou se po celý rok těšíme. Po výborné večeři přijde čas na rozbalování dárků…

Začíná vám v hlavě blikat kontrolka, že nevíte co zase letos pořídíte svým blízkým? Nebo si říkáte, že je na tyto myšlenky ještě moc brzy? Zatočte s předvánočním stresem a pořiďte vánoční dárky klidně už teď.  Advent pak budete trávit v klidu a s myšlenkou, jak krásné dárky jste pořídili.

Prohlédnout vánoční dárky

Není k dispozici žádný popis fotky.

 

Jestli jako každý rok nevíte, čím byste své milé potěšili, na LaHome najdete hned několik tipů pro všechny členy rodiny, příbuzné a známé. Pojďte se společně s námi přenést do období nejkrásnějších svátků v roce – Vánoc.

 

Dárky pro všechny

Jestli si nejste jistí, kde začít a jak správně postupovat při výběru dárků, ujasněte si nejprve pár bodů:

  • Kdo je obdarovaný?
  • Je něco co si přeje?
  • Je něco co potřebuje?

To jsou tři nejdůležitější body, podle kterých můžete zaměřit své hledání.  Vnímejte, co vám druzí říkají a klidně si i během roku dělejte poznámky o jejich přáních a potřebách. Důležité je ale jedno pravidlo. Udělejte si z nakupování dárků zábavu a nestresujte se. A třeba inspirujete i sami sebe nebo své blízké k nákupu něčeho krásného pro vás.

Hnědá soška jelena na dřevěném podstavci S - 16*6*18 cm

Pro radost

Dekorací nikdy nikoho neurazíte, protože pro dekorace má slabost každý. I ten největší minimalista má doma vždy nějakou dekoraci. Je jen na vás, jestli koupíte dárek, který bude čistě dekorativní a bude přinášet radost. Nebo se na věc zaměříte i z praktického hlediska a vyberete něco, co dotyčnému nejenom že udělá radost, ale také splní nějakou funkci. Můžete vybírat z nejrůznějších sošek, obrazů, zrcadel, rámečků i hodin.

I do kuchyně

I když se říká, že žena by neměla dostávat pouze praktické dárky do kuchyně, mnoho hospodyněk určitě ocení krásné věci, které u nás pořídíte.  Zde totiž nejde jen o praktické věci, ale o kousky, které oplývají originalitou. Ženy potěší úžasné podnosy na dorty, konvičky a jiné nádobí, muže zase stojany na víno.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Lampy a lustry

Krásný dárek, který každého potěší. I tím může být hezká lampa nebo lustr. Lampy a lustry plní samozřejmě funkci osvětlení, ale také mají jistou dekorativní funkci a když je pak večer rozsvítíte, dokážou navodit úžasnou intimní atmosféru.

Látková, dřevěná, kovová nebo skleněná. I taková může lampa z LaHome být. Vybírejte podle srdce, ale také podle stylu a vkusu obdarovaného. Pěkná lampa udělá radost babičce, mamince i tchýni. A až ji každý večer rozsvítí, věřte, že si na vás vždy vzpomene.

I malá změna je změna

Jestli nechcete kupovat novou lampu, protože vaši známí už nějakou mají, ale přesto vás tahle myšlenka nadchla, vyberte pouze stínidlo.  Je to jednoduchá a praktická věc, která vám zásadně změní vzhled celé lampy. Na výběr je ze stínidel kožených, látkových nebo například ratanových.

Prohlédnout vánoční dárky

I měkké dárky jsou krásné

Jako malé děti jsme moc neměli rády měkké dárky, vzpomínáte? Většinou to značilo, že se v něm neskrývá žádná hračka. Ty doby jsou pryč a jestli chcete dárek pro dospěláka, s doplňky z kategorie Móda nešlápnete vedle. Batůžky a tašky udělají radost i teenagerům, šátky potěšte tchýni, babičku i maminku.

Když ponožky, tak originál!

A zase ty ponožky….Že je přece jenom chcete někomu nadělit? Zapomeňte na nudné a fádní jednobarevné ponožky a obdarujte je veselými a hravými ponožkami od značky Clayre & Eef. Nejen, že se při pohledu na ně dotyčný rozzáří, ale dostane i současný módní doplněk. Barevné ponožky jsou totiž v kurzu a když jsou pořádně vidět, je to ještě lepší. Slogan „Fun Socks make happy feet“, tedy že zábavné ponožky dělají šťastné nohy, mluví za vše.

 

Veselé červené ponožky se lvíčky - 39-41

 

 

Sen o zahradě i v zimě

I v zimě a o Vánocích můžete přivést myšlenky svých milých ke krásným slunečným dnům, které je budou od jara čekat.  Jak? Pořiďte jim pěknou dekoraci nebo praktický kousek do jejich zahrady. V teple domova pak mohou snít, jak si na jaře díky vašemu dárku zahradu vyzdobí.

 

Není k dispozici žádný popis fotky.

Prohlédnout vánoční dárky