Zlatá barva – elegance a nadčasovost pro váš domov

Máte pocit, že vám ve vašem interiéru něco chybí? Rádi byste ho ozvláštnili, ale nevíte jak?

Použijte zlatou barvu. Ta dodá interiéru eleganci, luxus a originalitu. Ať už máte váš domov zařízený v neutrálních tónech nebo sladěný do konkrétní barvy, měl by být každý interiér doplněn jednou barvou kovu. A právě zlatá váš domov nádherně prozáří.

Šperk vašeho domova

Zlatá perfektně ladí s teplými odstíny barev a dřeva.  Určitě ji ale nepoužívejte všude. Zacházejte s ní opatrně, jako se šperkem. Stačí po bytě rozmístit pár doplňků nebo zajímavých solitérů.  A věřte, že i tak se budou dít divy.

 

Zlatá barva v interiéru na nás působí, jako by domovem prostupovaly paprsky slunce.

Tento efekt může ještě umocnit i zlaté nástěnné zrcadlo, kterému bude perfektně slušet například prostor za sedačkou.  Může ale také nádherně prozářit tmavou chodbu a stane se originální dekorací, která vás bude vítat po příchodu domů.

Zlatá barva

Zlaté nástěnné zrcadlo s paprsky SUN Clayre & Eef

 

 

 

Pokud patříte mezi milovníky retro stylu, pak se na vaší zdi bude vyjímat zlatá kovová polička Kold.  Ta je navíc ozvláštněna antik nátěrem s patinou, která je velmi moderní.

 

Stylová elegance

Zlatá barva dodá styl i vaší jídelně. Povzneste s ní svoje stolování ještě o úroveň výš.  Servírujte vybrané pochoutky doslova na zlatém podnose. Využít ho ale klidně můžete i jako dekoraci. Pozornost jistě upoutá na komodě nebo konzolovém stolku.

Mimochodem skvělým trikem, jak dát staré komodě nový kabát, je výměna stávajících úchytek. A s krásnými zlatými úchytkami bude vaše nudná komoda nepřehlédnutelná.

Zlatá barva

Zlatý dekorativní podnos na nožičkách se zrcadlovou výplní

 

 

Milujete svíčky a rádi si s nimi dekorujete bydlení? Se zlatým svícnem bude i obyčejná svíčka vypadat zajímavěji. Pokud navíc máte rádi interiér v námořnickém stylu, jistě oceníte i mořského koníka, kterým se svícen pyšní.Zlatá barva

Víte, že by všechny dekorace vedle sebe neměly být stejně vysoké? Pokud máte dvě stejné svíčky, můžete různých výšek docílit právě použitím svícnu.

 

Zlato a patina ruku v ruce

Do vintage interiéru zlaté doplňky neodmyslitelně patří. Většinou jsou doplněny jemnou patinou, která jim dodává „opotřebený“ vzhled.

Vaše rodinné fotografie se budou vyjímat třeba ve fotorámečku se zlatými ornamenty nebo stojacím rámečku Cornelie.

 

 

Zlatá barva

Vintage fotorámeček Clayre & Eef

 

 

Eleganci v podobě zlaté barvy si jistě zaslouží i vaše sedačka. Té budou slušet například polštáře se zlatými třásněmi. Co třeba vyzkoušet sametové?

Jisté je, že zlaté odlesky doplňkům prostě sluší a v případě krásných ratanových košů značky Clayre & Eef to platí dvojnásob. Kombinace přírodního ratanu a zlatých proužků k sobě krásně ladí. Každý domov se díky nim stane opravdu jedinečný. Použijte je ve skupince nebo je rozmístěte po bytě. Do jednoho můžete dát třeba květinu, do druhého deky a do třetího drobnosti nebo hračky.

 

Zlatá barva

Set 3 ratanových košů se zlatými proužky Anais Clayre & Eef

 

 

Zlatá barva vám doma prostě nesmí chybět. Využití najde v každé místnosti a zaručeně zaujme milovníky jakéhokoliv stylu.