Tiffany lampa ve tvaru labutě, krokodýla, majáku nebo růže

Preciznost, smysl pro detail a hodiny ruční práce – to vše je třeba k tomu, aby vzniklo světlo, které dokáže vytvořit atmosféru jako žádné jiné. Mluvíme o originálních Tiffany lampách – ty bez přehánění můžeme označit i za umělecká díla.

Tiffany lampy – co byste o nich měli vědět

Tiffany technika je náročná, ale přináší nádherné výsledky. Jednotlivé kousky opálového skla nebo tvrzené hmoty imitující sklo se lepí k sobě, aby následně vytvořili jedinečnou mozaiku. Více jsme se o tom rozepsali v našem předchozím článku ZDE. Na LaHome máme Tiffany stínidla v mnoha designech.

Stolní lampa Tiffany Želva

Stolní lampa Tiffany Želva

Inspiraci můžete načerpat v dalším Tiffany článku, kde jsme zmínili nejoblíbenější modely. Tentokrát se ale chceme věnovat Tiffany lampám neobvyklých tvarů.

Stolní lampy Tiffany s designem zvířat, květin nebo i majáků

Tiffany světla samy o sobě okamžitě upoutají pozornost – nehledě na to, zda jsou rozsvícené či nikoliv. Rodinná holandská značka Clayre & Eef se rozhodla je ještě povýšit a dala jim tvar zvířat, květin nebo majáků. Stanou se tak originální dekorací ložnic nebo dětských pokojů a zároveň aspirují na originální dárek pro vaše blízké.

Stolní lampa Tiffany Butterfly

Stolní lampa Tiffany Butterfly

Tiffany lampy ve tvaru zvířat:

Tiffany lampy v květinovém provedení:

Květinový design je u Tiffany světel jeden z nejčastějších. Pořídit si ale můžete přímo světlo, které má design květiny.

Stolní Tiffany lampa Blooming

Stolní Tiffany lampa Blooming

Další neobvyklé tvary vitrážových lamp Tiffany

Na LaHome objevíte i další jedinečné designy oblíbených Tiffany svítidel – například ve tvaru majáku, kříže nebo lampa Tiffany Woman, která má nohu v designu ženského těla.

Tip LaHome: Všechna Tiffany světla si prohlédněte ZDE.

 

Stolní lampa Tiffany Lighthouse II

Stolní lampa Tiffany Lighthouse II