Stylový slunečník na terasu i na pláž

Slunce hřeje, počasí láká k vodě, prázdniny jsou za dveřmi.  Ať už letos zůstáváte na své zahradě nebo se vydáte objevovat krásy pláží v exotice, bude se vám zaručeně hodit pěkný slunečník.

Na LaHome se to pěknými designovými kousky je hemží, takže váš nudný slunečník pro letošek odložte stranou.

Dokonale boho

Při výběru slunečníku se můžete doslova vyřádit. Krásné barvy, vzory, ale také třásně, které se perfektně hodí k Boho stylu. Takže jestli na své terase vše ladíte právě do tohoto stylu, bude se vám tento střapatý kamarád hodit. Třásně jsou úžasnou ozdobou. Jako třeba ty na béžovém slunečníku s dřevěnou tyčí a mušlemi.  Na terase mu to bude obzvlášť slušet když k němu ještě přidáte pěkné křesílko.

 

 

Léto je obdobím barev, takže i slunečník s třásněmi můžete pořídit třeba v broskvovém odstínu. A co by byl Boho styl bez Macramé? Ptáte se co to má společného se slunečníkem? Budete překvapeni! I slunečník může být drhaný ve stylu Macramé. Tenhle kousek je navíc tak speciální, že ho jednoduše postavíte jako dekoraci na stůl.

 

Cestujte s Vintage

Ano, i vintage slunečníky vám můžeme nabídnout.  Vyznačují se květinovými vzory, ať už většími či menšími. A přenesou vás do let minulých. Hnědý slunečník je s bukovým sloupkem a navíc má krásnou látkovou tašku, do které ho lehce zabalíte.

Barvou léta je také korálová, a tak si můžete vyrazit na pláž i se slunečníkem v tomto odstínu. Zdobí ho květinový vzor a krásné třásně, které se budou jemně vlnit v mořském vánku.

 

Příroda

Jestli chcete mít zahradu jako v tropickém ráji, nechejte se inspirovat bambusovým slunečníkem se střechou z banánových listů. Ale pozor, není pro něj vhodné nepříznivé počasí, takže za deště bude lepší, když ho ukryjete pod střechu.

 

 

Další alternativou je slunečník ze slámy. Ochrání vás před slunečními paprsky a s koktejlem v ruce si budete připadat jako u moře.  A pokud prahnete po opravdové exotice, bude se vám líbit slunečník z kokosových listů.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slunečníky jsou v létě opravdu nepostradatelné. Nejsou jen praktické, ale mohou pobyt na zahradě nebo na dovolené změnit v nezapomenutelný zážitek.