Příbory, které ozvláštní váš stůl

Krásně prostřený stůl je základem každého stolování. Nechybí na něm ubrus, talíře nebo třeba květina… Nesmíme zapomenout ani na správně zvolené příbory. Ty jsou důležitou, ale i estetickou třešničkou na dortu.

Příbory můžete vybírat podle příležitosti, ale také podle stylu, který u vás doma převládá.

V našich příbornících a zásuvkách už dávno nenajdeme hliníkové příbory, kterými jsme jedli ve školních jídelnách. Dnes je jejich výběr velice pestrý. A právě v LaHome můžete vybírat z několika typů příborů.

 

Luxusní oběd

 

Rádi byste ozvláštnili vaši slavnostní tabuli? Nebo prostě chcete mít na stole něco krásného každý den? Vyberte si příbory v barvě Gold Champagne značky J-Line by Jolipa. Na stole budou zářit a pokud jste minimalisti, pak jejich čistý design krásně vynikne v kombinaci s jednoduchými a jednobarevnými talíři.

 

 

Pokud je na vás zlatá barva příliš a rádi byste  o něco teplejší odstín kovu, zkuste vybrat stejné příbory pouze v měděném odstínu. Budou se mimo jiné krásně hodit k rustikálnímu stylu, kde v kombinaci se dřevem budou ozdobou každého oběda.

 

Je libo vintage?

Jestliže patříte k milovníkům provensálského stylu, pak se vám budou líbit příbory, které na LaHome také nabízíme. Jestli ale čekáte příbory s levandulí, pak na ně rovnou zapomeňte.  K pravému Provence se totiž budou nejlépe hodit vintage příbory, které nabízíme ve dvou odstínech. Zamilujete se do perleťové sady příborů nebo vám spíš padne do oka stříbrná sada? Liší se nepatrně v odstínu rukojeti, ale i malý detail může ovlivnit celkový vzhled vašeho stolu.

příbory

 

Zaručenou radost vám jistě také udělají bílé příbory s ornamenty na rukojeti. S nimi dostane vaše jídelna ten správný provensálský nádech a vy se budete těšit z každého sousta. A bonusem pro vás bude, že se díky masivní rukojeti dobře drží.

 

Pro hudební nadšence

Posloucháte rádi hudbu nebo snad hrajete na nějaký hudební nástroj? Pak se nechte okouzlit krásnou zmrzlinovou lžičkou s motivem kytary. Hodit se vám bude také jako milý dárek pro vyznavače kytarových tónů.  Pořídíte jí ve zlaté a bronzové barvě.

 

 

V našem e-shopu najdete také dezertní příbory s nejrůznějšími motivy. Vyberte si kočku, mořského koníka nebo třeba zlatého plameňáka.

 

 

 

 

 

 

 

Přírodní materiály na vašem stole

Dřevo je krásný materiál, který najdete i na příborech. Do našich domovů vnáší kus přírody a teplých odstínů. Oslňte návštěvy dřevěnou servírovací lžící nebo jim naberte na talíř zeleninu dřevěnou salátovou lžící.

Takové krásné dřevěné příbory ale nemusí skončit na dně vašeho příborníku. Mohou být i hezkým doplňkem a dekorací na vaší kuchyňské lince.

Jako třeba široká kulatá lžíce z mangového dřeva. Disponuje i očkem na zavěšení, takže jí to bude slušet i na nejrůznějších háčcích a věšácích.