Háčky a věšáky – krásný detail pro váš domov

Připadá vám vaše předsíň nudná a nezajímavá? Rádi byste na ní něco změnili, ale nenapadá vás co? Existuje jisté pravidlo, že předsíň nebo vstupní hala udává první a mnohdy i celkový dojem z našeho bydlení. A protože detail tvoří celek, zkuste začít s háčky a věšáky.

Vybere si každý

Vybírat je opravdu z čeho. Na LaHome se najde něco pro každého. Víme, že každý má rád svůj styl. Proto jsme připravili něco pro všechny. Najdete u nás litinové a kovové háčky od venkovského stylu, přes retro až po glamour.

Že háček nemusí být jenom jeden, je nad slunce jasné. Tvořte, kombinujte, nechte se nést na vlnách inspirace. Vytvořte si krásnou šatní stěnu z dřevěných bělených palubek, kterou ozdobíte litinovými háčky. A vdechněte tak vaší předsíni venkovský šmrnc.

 

Pro vyznavače vintage jsou připraveny nejrůznější háčky s patinou. Využít je můžete jak v předsíni na vaše kabáty, tak v koupelně na ručníky. Díky praktickým nápisům Mr. a Mrs. si navíc nespletete, komu ručník opravdu patří.

Že máte v interiéru raději zlato nebo stříbro? Určitě nezůstanete ochuzeni, protože i pro vás jsme si v LaHome připravili krásné kousky.

 

 

 

Lesklá krása

Zlato a stříbro jsou hitem posledních sezón. Díky nim dodáte vašemu interiéru nádech luxusu. Barvu zvolte podle ostatních materiálů a barev u vás doma. Zlatá barva se hodí spíše k teplejším odstínům, stříbrná zase k studenějším. Vybírejte mezi jednoduchými zlatými, zdobenými s různými ornamenty nebo třeba s motivem jelena. Ve stříbrné barvě jsou tu pro vás háčky s ptáčky, sovou nebo s divokým prasetem.

 

 

Už žádné hledání

Možností jak háčky a věšáky využít je celá řada. Hledáte věčně vaše klíče a nevíte kam jste je zase odložili? Zavěste si je na krásný kovový háček ve vintage stylu a už je nikdy hledat nebudete. Navíc získáte další úchvatný detail pro váš domov.

 

Pomůžou i s květinami

Také pokojové rostliny jsou velkým trendem. Máme je postavené na komodách, parapetech nebo na zemi. Ptáte se, kde se ale budou zaručeně vyjímat? Pověste je na litinový nástěnný háček s ptáčkem. V krásném závěsném květináči jim to na něm bude určitě moc slušet.

Litinový háček navíc díky jeho materiálu můžete použít i venku. Například pod pergolou nebo na balkoně si s ním vyzdobíte a zútulníte svůj venkovní prostor. A pokud na něj zavěsíte třeba lucernu, zažijete i romantiku při pozdních letních večerech.

 

Když už byla řeč o květinách, můžete je také zavěsit ke stropu. Je to velice efektní, protože vám pomohou krásně rozčlenit prostor. Potřebovat k tomu nebudete nic jiného než stropní háček, na který květináč s rostlinou zavěsíte. Ale proč používat obyčejný nudný háček, když můžete použít krásný od holandské rodinné firmy Clayre & Eef.

 

 

S háčky a věšáky se zkrátka nudit nebudete. Určitě najdete ještě další a originální využití. A uvidíte, že tenhle detail se vám opravdu zalíbí.