Originální nástěnné police do vašich domovů

Vystavujete si rádi dekorace? Jste vyznavači útulna? Nebo jen potřebujete využít prázdný prostor na zdi? Pak právě vám mohou sloužit krásné nástěnné police.

Vybírat můžete různé materiály – dřevěné i kovové. Zatímco někdo má raději jednoduchost a líbí se mu nenápadné police, jinému se může zalíbit originální police v určitém stylu a tvaru.

 

 

 

 

Police se v našich domácnostech využívají již po staletí a v poslední době jsou stále více oblíbenější. Například některé kuchyňské linky mají v horní části pouze otevřené police namísto skříněk.

 

Jestliže máte námořnicky zařízený interiér, padne vám do oka police ve tvaru kánoe. Její barva je  navíc červená, takže s tmavomodrou barvou námořnického bydlení, bude ladit perfektně. Nebojte se barev a vylaďte si vaše bydlení tak, abyste se v něm cítili opravdu dobře.

 

 

 

Kdo chce být ještě více stylový, toho zaujme bílá police ve tvaru ryby. Její originalita spočívá v tom, že připomíná rybí kost.  Postavit si na ni klidně můžete suvenýry s cest.

Mimochodem víte, že chybu při aranžování dekorací neuděláte, pokud použijete tři různě velké předměty?

 

 

 

Domečkové poličky už se v našich domácnostech celkem zabydleli, ale police, kterou na LaHome nabízíme je zcela netradiční. Jedná se o tři spojené domečky dohromady, takže využití najde nejen v dětském pokojíčku, ale klidně i u vás v obýváku. Její jednoduchá konstrukce vás ohromí a je jen na vás, jestli do ní postavíte jednoduchou vázu nebo ji necháte prázdnou.

 

 

 

Pro děti do dětského pokojíčku najde také využití další domečková polička. Využijete ji na hračky nebo si z ní děti mohou udělat domeček pro panenky.

Je známo, že barvy drahých kovů dodávají interiéru jiskru, kterou si zaslouží. Vneste ji do vašeho domova pomocí zlaté poličky Kold. Můžete si vybírat z několika velikostí a nebo je na zdi různě kombinovat.

 

Rádi cestujete? Milujete všechny možné země? Jezdíte stále prstem po mapě a bádáte, kterou byste ještě navštívili? Už nejezděte prstem po mapě, ale po vaší nové poličce. Nadšené z ní budou děti i dospělí dobrodruzi. Na vaší zdi jí věnujte královskou pozici, aby vynikla.

 

 

 

 

Barvy interiérům vládnou a červené akcenty určitě nejsou na škodu. Doplňte je krásnou závěsnou skříňkou ve tvaru auta s nápisem BAR. Použijte ji v kuchyni nebo třeba v pánské pracovně a kochejte se pohledem na ni každý den.