Chcete, aby váš domov rozkvetl? Polštáře s květinami jsou to pravé!

Relaxace, pohoda, klid. Tak se cítíme v útulném domově. Ten si ale lze jen těžko představit bez dekorací a textilií. A polštáře jsou jednou z takových věcí, které vytvářejí to pravé „doma“.
Prohlédnout polštáře
 

Sametový polštář s motivem květin - 45*45 cm

I polštáře si můžete na LaHome vybrat v různých tvarech, barvách a vzorech. Polštáře s květinovou tématikou jsou klasikou mezi jednotlivými dekory.

Nádherné květy vám pomohou prodloužit léto a váš domov s nimi doslova rozkvete.

Když si představíme polštář s květinami, hned se nám vybaví romanticky laděný interiér.Květinový korálovo okrový polštář Floral - 50*50cm Květiny ve formě vzoru můžete ale použít i do minimalistického interiéru, ve kterém jsou všechny linie čisté a hladké. Takový polštář dodá prostoru na dramatičnosti.

Představte si třeba čistě bílý interiér, kde máte pocit, že už vás nic nemůže překvapit. A právě v tu chvíli zahlédnete na světlé pohovce krásný polštář s velkými květy. Celý interiér najednou dostává úplně jiný rozměr…

 

Když polštář, tak s květinami

Květinové motivy jsou oblíbené po celá staletí. Barevné květy nás přenáší zpět k přírodě a vnáší ji také do našich domovů. Vybírejte z velkých i drobnějších květinových motivů a ten pravý určitě najdete. Třeba modrý polštář s motivem rozkvetlých větviček svou krásou připomíná dílo samotného Van Gogha.

Modrý polštář s motivem rozkvetlých větviček - 45*45 cm

 
Prohlédnout polštáře
 

Příjemné na dotek

Když už víte, že květinový polštář je to, po čem toužíte, je čas se zaměřit na materiál.  Aby byl efekt co největší, můžete si zvolit polštář v sametovém vzhledu.  Je příjemný na dotek a jeho odlesky zajistí, že celkový dojem bude stát opravu za to.

 

Růžový sametový polštář s květy Luisa roze- 45*45cmZelený sametový polštář s květy Luisa teal - 45*45cm

 

 

Hravost a barvy

Květinové polštáře jsou pestré a hravé. Svou barevností dokáží potěšit i rozveselit. Vyberte si také vhodný barevný podklad na polštáři, který bude ladit ke zbytku vašeho bydlení.

Polštáře jsou také vhodné jako dárek. S blížícím se obdobím Vánoc budeme hledat a shánět dárky pro naše milé. Zkuste je potěšit právě krásným polštářem s květinovým vzorem.

Prohlédnout polštáře