Elegantní a originální křesla, pro váš dokonalý domov

Zkuste si představit pohodovou chvilku. Uvaříte si kávu nebo čaj, vezmete si knihu a…. posadíte se do vašeho oblíbeného křesla. Křeslo je náš věrný společník, nábytek, který v nás vzbuzuje pocit relaxace a chvíle odpočinku.

Pokud máte doma místo nebo prázdný kout, určitě neváhejte a nějaké křeslo si pořiďte. Volte srdcem, ale také hlavou a ujistěte se, že se vám v křesle bude sedět stoprocentně pohodlně.

Takové křeslo buď může úplně zapadnout do vašeho interiéru a sladíte ho s pohovkou a ostatním nábytkem nebo z něj uděláte výjimečný kousek, který upoutá.

 

Romantika a glamour

Výše uvedené křeslo Dieudonne zaujme hned na první pohled. Zdobí ho totiž barevné květy, které z něj dělají naprosto originální prvek. A dalším zajímavým kouskem je klubové křeslo Romantic v tmavé barvě opět s nádhernými květy.

 

Jste-li zastáncem elegance, určitě si dopřejete nějaké glamour křeslo. Většinou jsou nabízeny v sametové látce, která dodá nábytku luxusnější vzhled.

 

Nezapomeňte, že vše musí ladit a vytvářet tak jeden celek. Proto nezapomeňte ani na ostatní kusy nábytku a další doplňky, které tento styl podtrhnou.

 

V poslední době velice moderní a uznávaný materiál i na světových veletrzích je bouclé. Je to materiál, který tak trochu připomíná ovčí vlnu, ať ve větší či menší míře. Opticky a pocitově domov proteplí a zútulní, zároveň ale může působit hodně elegantně.

 

 

Kožená křesla

Kůže je nestárnoucí materiál, který v našich domovech bude mít neustále místo. A kožené křeslo je naprostá nadčasová záležitost.

I na LaHome můžete najít křesla z tohoto materiálu, jako je například křeslo Butterfly, které je vyrobeno z hovězí kůže. Jeho černobílá barva se hodí do většiny interiérů a subtilní konstrukce místo nožek evokuje jeho zařazení do skandinávského stylu, což ale není podmínkou. Pokud by vám nevyhovovala tato barevná kombinace, můžete pořídit jeho šedého kamaráda křeslo Butterfly grey

 

 

 

Abyste to neměli tak jednoduché, tento druh křesla můžete také pořídit v zebří nebo hnědé variantě.

Dalším naprosto dokonalým kusem je kožené křeslo Cowny. Toto výrazné a kvalitní křeslo vás zaručeně nezklame a přesvědčí vás o tom, že i křeslo může být výrazný a dominantní prvek.

 

Přírodní materiály

Nejen na zahradě nebo terase můžeme mít ratanová křesla. Pořiďte si například krásné přírodní ratanové křeslo Wickie, které můžete s přehledem umístit i do obýváku.

 

Černé ratanové křeslo Laina vám do vašeho interiéru přinese ten správný kontrast. Ať už v podobě struktury nebo barvy. Pokud je na vás jeho optický design příliš tvrdý, zjemněte ho tak, že ho doplníte polštářem nebo plédem.

 

 

Křesla jsou důležitou součástí našich domovů. Jsou pro nás nábytkem určeným k relaxaci a pokud jsou umístěna vedle pohovky nebo naproti ní, stává se z nich i skvělý prostředek vybízející ke komunikaci s osobou sedící na pohovce.