Krásné dřevěné komody, které vám zútulní domov

Úložné prostory jsou důležitým prvkem každého interiéru. Pokud si navíc vyberete pěkný originální kousek, bude vám zaručeně dělat radost. Dřevěné komody, jaké najdete na LaHome se o to postarají.

 

Čím víc šuplíků, tím lépe

Do komody můžeme ukládat nejrůznější drobnosti, spodní prádlo, fotografie, deskové hry nebo ložní prádlo a ručníky. Možností je opravdu mnoho, a tak se hodí hodně šuplíčků.

Komoda, která vás určitě okouzlí se jmenuje Browy od J-Line by Jolipa a šuplíků má opravdu hodně.  Navíc má nahoře vitrínu, kterou můžete využít na nejrůznější plakáty, fotografie, pohlednice a jiné drobnosti.

 

Další dřevěnou komodou, kterou můžete na LaHome najít je komoda s mnoha přihrádkami, která evokuje staré lékárenské komody. Díky jejím rozměrům se hodí do větších místností, kde opravdu vynikne.

 

 

 

Komody s výpletem

Komoda je nábytkem, který má řadu výhod. Nejen že do ní můžete ukládat spoustu potřebných věcí, ale můžete využít také prostor který vám vznikl na komodě. Využít tak můžete různé dekorace, jako jsou vázy, svíčky nebo fotografie.

 

Tím že je tento nábytek obvykle nižší, vznikl tak prostor na zdi, který můžete využít pro zavěšení hodin, zrcadel, obrazů a dalších nástěnných dekorací.

Vídeňský výplet je velice trendy a na nábytku vypadá opravdu skvěle. Třeba na komodě, která může sloužit i jako noční stolek si ho zamilujete. Jedná se o výplet z ratanu, který má specifický styl pletení.

 

Vysoká komoda s výpletem a šuplíky se hodí jak do ložnice tak kamkoliv v domě, kde není tolik místa, třeba do předsíně.

 

 

Komody s ornamenty

Komody s ornamenty a vyřezávanými motivy budou zaručeně dominantou každé místnosti. Zkuste nechat prostor kolem nich volný, aby opravdu vynikly a prostor nepůsobil příliš přeplácaně.

 

Komoda s vyřezávanými dvířky Jenna od Clayre & Eef Vás stoprocentně nadchne. Dřevěná dvířka, která jsou vyřezávaná nesou motiv květin a mají magnetické zavírání.

 

 

Šedá dřevěná antik komoda Vinette vás naprosto okouzlí. Kombinace šedé a barvy dřeva skvěle kontrastuje a zdůrazňuje dřevěné detaily.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na kolečkách

Nepředpokládá se, že budete chtít stále s komodami pohybovat, ale pokud byste je náhodou v budoucnu potřebovali přemístit, bude to určitě jednodušší s kolečky. Navíc vyznívají jako zajímavý doplněk komody.

 

Dřevěná komoda Offile je dokonalým kouskem pro jakýkoliv interiér. Může vyniknout ve venkovském interiéru, ale také se stane zajímavým solitérem v modernějším stylu. Nebojte se kontrastů! Šuplíčky opět evokují lékárenský styl či kartotéku, různorodá barva dřeva pak působí hravým dojmem.

 

Dřevěná komoda na kolečkách se šuplíčky Offile - 156*39*83cm