Kovové svícny, které vytvoří kouzelnou atmosféru

Podzim a nadcházející zima je nejvhodnější období pro pálení svíček. Díky nim si doma připravíme kouzelnou a útulnou atmosféru. Ke svíčkám neodmyslitelně patří také svícny. A právě kovové svícny jsou také v nabídce LaHome.

Černý antik kovový svícen na 5 svíček Tienno - 46*14*49 cm

 

Počátky svíček sahají až do dob Řeků a Římanů a od té doby používáme svíčky neustále. S tím, jak počet svíček rostl, bylo potřeba také vytvořit nejrůznější svícny, aby se svíčky mohly nosit nebo někam postavit. Dnes využíváme svícny hlavně jako dekorativní prvek.

Na LaHome najdete množství kovových svícnů a je jen na vás, jaký si vyberete. Potřebujete svícen na jednu svíčku nebo na více? Bude sloužit jen jako dekorace? To vše jsou otázky, které vám pomohou vybrat ten nejlepší.

Antik svícny

Krémový antik svícen je dekorativní sám o sobě. Jeho nádherná světlá barva s patinou ozvláštní každou komodu i polici, ale i stůl. Nic dalšího už není potřeba. Pokud s ním nadekorujete vánoční stůl, vytvoříte nádhernou romantickou a slavnostní atmosféru.

 

 

Vysoký svícen s patinou vás ihned zaujme. Jeho krémová a šedá barva vás přenese do minulých dob, i díky zmíněné patině. Hodí se do vintage interiérů, kde ho můžete postavit třeba na krbovou římsu.

Květinové kovové svícny

Svícny, které mají tvar listů nebo květin nejsou úplně obvyklé a přesto mají něco do sebe. Mosazný antik svícen s listy ginkgo vám naprosto učaruje. Jeho tmavá vintage barva bude příjemným kontrastem do světlých interiérů.

 

Ještě více květinově na vás zapůsobí černý kovový svícen se zlatými květy, které jakoby se jemně vlnily ve větru. Až na něm zapálíte svíčky, jejich mihotavé světlo tento efekt umocní ještě více.

 

 

Překrásné bronzové svícny v podobě květů jsou naprosto dokonalé. Vložte do nich jednoduché bílé svíčky, zapalte je a relaxujte. Budete mít pocit, jakoby svíčky z bronzových květů právě vyrostly a byly jejich součástí.

 

Svícny ale nemusí být jen pro klasické dlouhé svíčky, ale mohou sloužit třeba i pro čajové svíčky. Výhoda je, že samotná svíčka je skrytá, tudíž je také bezpečnější. Pokud zvolíte zajímavý svícen, může vám při zapálení svíčky vytvořit neodolatelnou atmosféru.

 

 

Špinavě bílý kovový svícen Perfor - Ø11*12 cm

 

 

Třeba zlatý kovový svícen na nožičkách, který má zlatou barvu s modrou patinou, vás zaujme svým orientálním designem. Nabízíme ho ve dvou velikostech, tak si zvolte ten, který se vám nejlépe hodí do vašeho domu.

 

 

Advent netradičně

Kdo říká, že o adventu musíte mít jen věnec? Buďte originální a začněte letošní vánoční čas tak, že si pořídíte svícen na čtyři svíčky. Spodní část svícnu můžete třeba ozdobit větvičkami, šiškami nebo mechem a krásná vánoční dekorace je na světě.

 

 

Mosazný antik kovový svícen je přímo stvořený pro adventní období i díky názvu Advent Vire. Zapalte si tedy každou neděli jednu svíčku a těšte se na blížící se Vánoce. Svícen samozřejmě můžete vystavit i jindy, protože svou krásou vám pomůže dotvořit atmosféru po celý rok.

 

Zpestřete si toto chladné období teplým světlem svíček a podtrhněte jejich krásu úžasnými kovovými svícny.