Kouzelné Vánoce s Happy Little Christmas

Advent je už za dveřmi a začíná ovlivňovat vánoční euforie. Brzy začneme péct cukroví a vánočky, připravovat štědrovečerní večeři…

Kuchyně je vlastně jednou z hlavních místností, kde probíhají všechny přípravy. A protože v kuchyni a jídelně trávíme o Vánocích hodně času, můžeme mít i tuto místnost vánočně vyzdobenou.  Krásná kolekce Happy Little Christmas vám s tím pomůže.

 

A zase ti louskáčci

Kolekce Happy Little Christmas je stylová sbírka předmětů, které jídelnu a kuchyni skutečně vdechnou kouzlo Vánoc.

Najdete tu kuchyňské chňapky, talířky nebo misky s motivem louskáčků. Ti jsou symbolem Vánoc už po mnoho let a tuto kolekci můžete také doplnit nějakou dekorací právě v podobě Louskáčka.

Oblékněte stůl

V kolekci najdete také ubrusy, které jsou pro toto období ideální. Oblékněte tedy váš stůl a dopřejte si atmosféru se vším všudy. Vybírat můžete z několika rozměrů, takže si každý najde ten pravý.

 

Na vaření stylově

Až budete připravovat štědrovečerní večeři můžete použít stylovou zástěru, ve které se ihned budete cítit jako vánoční královna kuchyně.

Zástěrky jsou v nabídce s louskáčky nebo lízátky a jsou vyrobeny z bavlny. Navíc můžete jednu pořídit i své dceři, která bude určitě nadšená, že má podobnou zástěrku jako maminka.

 

Pohodlné sezení

Až budete zasedat k večeři, udělejte si dostatečné pohodlí. S podsedáky z kolekce Happy Little Christmas to půjde samo. Na výběr je krásný podsedák s volánky a typickými louskáčky
Nebo jednodušší podsedák bez volánků.

V neposlední řadě vám tato kolekce nabízí i krásné nádobí s louskáčky.

Hrnečky s podšálky, misky a talíře. To vše si můžete pořídit a zařídit, že vánoční atmosféra u vás doma bude dokonalá.