Úžasná vánoční atmosféra s Louskáčky

Sváteční čas, romantické mihotání svíček a rozmanité dekorace. Naše domovy se brzy zaplní krásnou vánoční atmosférou. K té vám také pomůže další symbol svátků – Louskáček.

 

 

Louskáček je známý už od 19.století. Tyto vyřezávané postavičky sloužili jako talismany pro štěstí. Postava Louskáčka také vystupuje v Čajkovského baletu, který se odehrává na Štědrý den, a tak tyto dekorace dodnes patří k symbolům zimních svátků.

Vánoční zlatá soška Louskáček s kloboukem - 23*14*69 cm

Na LaHome si můžete i vy vybrat svého Louskáčka a to hned v několika variantách. A protože louskáčků není nikdy dost, co takhle začít s jejich sbírkou?

V životní velikosti

Máte dostatek prostoru a chcete dekoraci, která všechny osloví?  Louskáček v životní velikosti je to pravé.

V červeno-černém obleku se zlatými prvky skvěle doladí vaši tradiční výzdobu a stane se nepřehlédnutelnou součástí vašich Vánoc.

O něco menší je Louskáček v krémovém oblečku, který díky neutrálním barvám zapadne opravdu ke všem odstínům sváteční výzdoby. Tenhle krasavec má 119 cm, takže jeho umístění bude o hodně snazší.

 

Velká vánoční krémová soška Louskáček - 38*34*119 cm

 

 

 

 

 

 

 

Barevná paleta

Klasickou barvou Vánoc je červená. Ale i Louskáčci následují trendy a proto u nás najdete třeba i růžové nebo modré figurky.

Kdo vyznává spíše minimalismus a moderní styl, ale přesto by Louskáčka doma chtěl mít, může si vybrat stříbrné nebo zlaté postavičky. Jsou ideální i pro Skandinávský styl, protože mají čistý design a nenaruší vám okolní dekorace.

 

 

Originální stromeček

Tyto krásné figurky ale nemusí jen stát na poličce. Hrdě zaujmou místo vedle ostatních vánočních ozdob. Řeč je o Louskáčcích s háčky, které se dají zavěsit.  Na vánočním stromku tak budete mít o unikátní dekoraci postaráno. Není totiž nutností mít na stromku jen kulaté ozdoby. Naopak, čím různorodější ozdobičky jsou, tím více bude váš vánoční strom kouzelnější.

Latté dekorace Louskáček se zlatými detaily - 3*3*10 cm

Na koni

Tato krásná postavička ale nemusí jen stát. Skvělým parťákem jí může být i houpací kůň, na kterém sedí. Je známo, že houpací koník je také typická vánoční dekorace. Tak proč nespojit tyto dvě originální ozdoby v jednu?

 

 

Dekorace louskáček na houpacím koni - 13*5*15 cm