Originální podzimní dekorace – dýně

Nastává podzimní období a čeká nás nová výzdoba našich domovů. Podzimní dekorace jsou čím dál více oblíbenější, snad i proto, že také slavíme Halloween.  K tomu neodmyslitelně patří i dýně. Pojďte se s námi vydat na cestu lemovanou dýněmi.

Skleněné dýně

Na LaHome si můžete vybírat z několika  dekorativních dýní. Jednou z možností jsou úžasné skleněné dýně v hnědozelené barvě v několika velikostech.  Jejich výhodou je, že jsou jemné a elegantní a nemusíte se bát, že budou působit kýčovitě.  Neutrální barva se bude hodit téměř do každého interiéru.

 

Jestli vaše srdce touží po něčem jiném a originálním, oceníte skleněnou dýni s perličkami, která je opravdu netradiční.

 

V barvě kovu

Jste-li milovníci drahých kovů, potěší vás krásné kousky v barvě zlata, které jsou v antik provedení. K nim si můžete pořídit i dýni v měděném odstínu a kombinovat, jak jen je libo. Koneckonců,  i ve skupince skleněných dýní, zmíněných výše, by jim to moc slušelo.

V barvě přírody

 

Jako úžasná dekorace bude vypadat dýně v přírodních barvách. Hodí se jak do interiéru, tak třeba ke vchodovým dveřím, kde si můžete s aranžováním opravdu vyhrát. Není nic krásnějšího, než když návštěvu uvítáte krásně vyzdobeným vstupem. Jakoby jste každému říkali, pojďte dál, jste vítáni.

 

 

Dýně Pumpkin antique od Chic Antique můžete vybírat z několika odstínů a velikostí. Krásné barvy, jako například hnědá latté,  latté antik nebo mocca antik, jsou sladkou třešničkou na dortu.

 

 

 

Porcelánové dýně

Dýně mohou být i porcelánové. Jejich poznávacím znamením je jemný lesk porcelánu. Proto vám udělají radost například i jako kuchyňská dekorace.  Kdo má doma krbovou římsu  může svoje dýně vystavit i na ni a připravit si podzimní zátiší.

Pojďme si společně zpříjemnit podzimní dny krásnými dekoracemi ve tvaru dýní. Sychravé počasí se nám bude hned zdát příjemnější.