Dřevěné dekorace, které vás okouzlí

Dřevo má díky své přírodní kráse a unikátní textuře v interiéru nezastupitelné místo. Je samozřejmě důležitým prvkem při výrobě nábytku, ale atraktivně působí i při použití na nejrůznějších dekoracích.

Dřevěné dekorace jsou osobité a vhodné pro každý styl. I tomu nejmodernějšímu interiéru vdechnou pocit domova a útulna. Určitě je ale také důležité při výběru dřevěných dekorací  brát v úvahu celkový design prostoru a váš osobní vkus.

Zavítejte spolu s námi do světa dřevěných dekorací nejrůznějších tvarů.

Andělé

Milujete anděly? Máte pocit, že jsou pro vás důležití nebo je prostě jen máte rádi pro jejich nevinnost?  Pak doplňte vaši sbírku o krásné dřevěné sošky, které vás budou doma na každém kroku ochraňovat.

 

Andělíčků je v nabídce LaHome opravdu hodně, takže si můžete vytvořit krásnou sbírku. Postavte je na poličku a budou na vás láskyplně shlížet. Dřevo je navíc všestranný materiál, který zajišťuje, že každý kus je originál. Takže vykouzlí nezaměnitelnou patinu a rustikálnost. Každá soška tak bude jedinečná.

 

 

 

 

Dřevěný anděl se srdíčkem o výšce 22 cm vám domů přinese lásku a štěstí a stane se nedílnou součástí vaší domácnosti.

 

Zvířata

Zvířata jsou populární dekorací a ve dřevě vypadají také skvěle. Pokud i vy patříte mezi milovníky zvířat, mohou být tyto doplňky to pravé pro vás.

Velký pes z kousků teakového dřeva je prostě skvost. Tato dekorace je opravdu velká, v životní velikosti, takže ji nepřehlédnete. Teakové dřevo je navíc hodně odolné, takže se nemusíte bát ho postavit do vlhkých prostor, jako je koupelna nebo chodba, kde vás hned při návratu domů bude vítat.

 

 

Jestli jste vášnivý rybáři, oceníte dřevěnou dekoraci ve tvaru ryby Fish teak, která je také z teakového dřeva. Navíc je upevněná na pěkném podstavci, takže ji můžete umístit kamkoliv.

 

Dalším dřevěným skvostem je velká hlava koně, která může být skvělým focal pointem vašeho domova. Focal point je něco, co vás zaujme na první pohled a tím tato krásná teaková hlava koně bezpochyby je.

 

Lodě

Stýská se vám po mořských vlnách nebo se už těšíte, až budete brázdit naše vody? Zkraťte si čekání na léto krásnou dekorací ve tvaru lodě. Pokud navíc vlastníte domov v námořnickém stylu, bude se vám hodit dvojnásob.

 

 

Vybírat můžete opět z několika velikostí, podle toho, která vám bude vyhovovat do vašeho prostoru. Loďky jsou v kombinaci přírodního a bíle natřeného dřeva s mírnou patinou, která dodává krásný kontrast.

Pokud nechcete troškařit, můžete si pořídit rovnou tři lodičky najednou.  Jedná se o sadu přírodních dřevěných loděk Alabasia v jemných tónech o stejných velikostech.

 

 

Dřevo je krásný přírodní materiál, který z jakéhokoliv interiéru udělá ten pravý domov. Utvořte si ho pomocí krásných dřevěných dekorací.