Dětský pokoj s krásnými dekoracemi a hračkami

Každé dítě dříve či později potřebuje svůj prostor.  A dětský pokoj s krásným vybavením a dekoracemi pro něj bude rájem.

 

Zvířátka jsou sázkou na jistotu

V žádném pokojíčku by nemělo chybět zvířátko. A nemusí se jednat jen o hračku. Tenhle oblíbený motiv můžete mít na koberci, úložných boxech nebo třeba hodinách. Zvířata mají děti hodně rády a určitě s nimi nešlápnete vedle.

 

Na LaHome najdete mimo jiné krásné doplňky s pandou. Tato černobílá kombinace se hodí do každého pokojíčku a můžete ji libovolně ladit s dalšími barvami. Navíc se hodí pro kluky i holky.

 

Vyberte si třeba koberec s pandou, na kterém si vaše ratolest může hrát. Koberec pokojíček navíc zútulní. Doplnit ho mohou úžasné pandí hodiny nebo další dekorace.

 

Děti si také zamilují dekorativní polštáře s obrázky zvířátek. Má vaše dcera nebo syn rád pejsky?

Pak mu na posteli nesmí chybět polštář s mopsíkem nebo ridgebackem.  Na LaHome ale najdete hned několik polštářů s psími plemeny.

 

Plátěný polštář Mops - 50*10*50cm

 

Povlak na polštář s motivem ridgebacka Psi - 43*43 cm

Úložný prostor je základ

Každý dětský pokoj by měl mít hodně úložného prostoru. Uklidíme do něj hračky, knihy, oblečení a vše se krásně schová. Praktické jsou také různé boxy, které jsou dekorativní a praktické. Můžete je nechat  stát jen samostatně nebo je vložte do různých otevřených regálů.

Výhodou je, že každý box může ukrývat různé druhy hraček a úklid bude hned snadnější.

 

Hračky pro radost

Každý správný pokojíček by měl mít pořádné hračky. Ležící plyšový pejsek, který má 48 cm, udělá radost větším dětem i miminkům, které si s ním můžou hrát na zemi.Světle hnědý ležící plyšový pejsek 48 cm

Světle hnědý ležící plyšový pejsek 48 cm

 

Hračka ale nemusí být jen plyšová. Nádherná bavlněná pletená panda od značky J-Line by Jolipa se bude vyjímat na poličce, ale i v posteli.

 

 

Víte, že…dříve nebylo běžné, že by dítě mělo dětský pokoj. Rodina většinou žila a spala společně. Svůj pokoj měly spíše děti z bohatších rodin.

Kreativitě se meze nekladou

Co by to bylo za pokojíček bez pořádné tabule. Tahle je navíc ve tvaru domečku, takže se bude dětem líbit ještě víc. Navíc je dostatečně velká, takže prostoru na malování bude opravdu dostatek.

U dětí bude rozvíjet kreativitu a vy budete mít jistotu, že nebudou čmárat po zdi.

 

Křídová tabule ve tvaru domu s dřevěným rámem - 110*2*115,5 cm

 

Malé děti potřebují v pokojíčku stoleček a k němu neodmyslitelně patří židlička. Ta s králičími oušky a krásným sedákem potěší určitě všechny.