Co bych si přála z LaHome k Vánocům?

Za tu dobu, co píšu pro LaHome, si ukládám kousky, které mi padnou do oka. Designovky, srdcové záležitosti i maličkosti, které by mi udělaly radost (třeba i pod stromečkem). Jak by tedy vypadal seznam vánočních přání z LaHome, který bych zaslala štědrému Ježíškovi?

Píšu Ježíškovi o:

Každodenní rutinou je neustálé popíjení čaje nebo kafe. Díky  konvičce se dvěma šálky Love a Hug in a cup bych se mohla i podělit. Kombinace černé a bílé se nikdy neokouká.
Knihy jsou taktéž šálkem mého čaje. V zeleném sametovém křeslu Portugal Jungle by se četlo jedna radost.

Zelené sametové křeslo Portugal Jungle

Zelené sametové křeslo Portugal Jungle

Tak trochu z nostalgie toužím po tabuli na křídy. Dřevěná oboustranná tabule s patinou mi přijde dokonalá. A praktická zároveň pro zaznamenání toho, co mám mít neustále na očích.
Jednou z mých slabostí je i dobré víno. Proto mě zaujala dřevěná nástěnná dřevěná skříňka na víno a zátky, a nesmí chybět ani sklenička na vodu. I ta může být originální, jako v případě skleničky H2O. Na zeď bych si ovšem ráda vystavila nejen víno, ale též květiny. K tomu by byla ideální nástěnná kovová police Round.

Nástěnná kovová police

Nástěnná kovová police

Co si přeji už dlouho:

Pěkný dřevěný servírovací podnos poslouží nejenom při návštěvách. S trochou opatrnosti se bude dát využít pro podávání snídaně do postele.
Na čerstvém vzduchu ale vždycky chutná nejlépe, proto by se mi hodil nádherný proutěný piknikový koš s vybavením. Do oka mi padl i globus na zlatém podstavci. Poslouží jako unikátní dekorace a také pro plánování budoucích výletů. Na ty se mi bude hodit i bambusový svačinový box Pretty Unicorn.

Bambusový svačinový box Pretty Unicorn

Bambusový svačinový box Pretty Unicorn

Vánoční inspirace na LaHome

Nejen dárky vám o Vánocích udělají radost. Načerpejte inspiraci, jak převléct kuchyň i jídelnu do vánočního, nebo doplňte sbírku vánočních lamp a svícnů. Těch není nikdy dost.

Tip LaHome: Hledáte menší a levnější dárky? Sepsali jsme pro vás článek s tipy na malé radosti do 300 Kč.