Vánoční lampy a svícny – těch není nikdy dost

Jestli to s nějakými dekoracemi nemůžete o Vánocích přehnat, pak se světýlky. V tomhle případě platí čím více, tím lépe. Různé druhy svícnů, vánoční stolní lampičky, originální držáky na čajové svíčky nebo i domečky na svíčky. Na LaHome objevíte vše.

Vánoční lampy a svícny

Vánoční lampy a svícny

Vánoční svícny do každého interiéru

Svíčky k vánočním svátkům neodmyslitelně patří. Rozzáří váš interiér a zútulní atmosféru nejen ve večerních hodinách. V případě, že dáváte přednost minimalistickému designu, který nalezne využití po celý rok, měl by vás zaujmout dřevěný svícen (k dispozici v několika velikostech). Zajímavý je i okrový svícen s popraskáním.
Vánoční svícny jsou i alternativou adventních věnců. Čtyřsvícen v bílém nebo hnědém provedení bude ozdobou vašeho stolu a těšit se z něj budete minimálně několik let.
Hledáte originální kousky, které okamžitě upoutají pozornost? Co třeba skleněný svícen s peříčky a provázky nebo bílý kovový svícen s růžičkami a patinou?

Domečky na čajové svíčky

Před několika lety jeden takový obdržela má babička darem. Ač jí na první pohled přišel na chalupu nevhodný, moc veliký a poutající pozornost, dnes ho vytahuje jako první, když má už chuť nasát vánoční atmosféru. Na LaHome ho najdete v několika provedeních, například se Santou, sobem a vánočními stromky. Máte raději jednoduchý a čistý design? Pak svíčku můžete vložit do bílého zasněženého domku.

 

Vánoční lampy a svícny

Vánoční lampy a svícny

LED vánoční svícny nebo domečky na baterie

V případě že máte doma ratolesti, nebo třeba často usínáte u vánočních pohádek, budou bezpečnější volbou vánoční lampičky s LED technologií nebo na baterie. Nádherná je keramická LED lampička ve tvaru stromku s Betlémem nebo LED dřevěná stolní lampička ve tvaru hvězdy.
Mou srdcovou záležitostí jsou rozhodně bílé svítící vánoční domky, na které bych se mohla dívat pořád.

 

Vánoční lampy a svícny

Vánoční lampy a svícny

Načerpejte vánoční inspiraci

Chystáte se na zdobení? Pak si určitě přečtěte náš článek o vánočních dekoracích, které jen tak někdo nemá. Nezapomeňte ani na převlečení kuchyně a jídelny do vánočního a vyčarujte si doma sněhovou nadílku nehledě na počasí za okny se sněžítky.