Převlečte svou jídelnu i kuchyň do vánočního!

Stačí prostřít stůl, abyste všední večeři dodali punc výjimečnosti. Ve svátečních dnech je pak prostírání třešničkou na dortu, která dovede kouzelnou atmosféru k dokonalosti. Nechte se inspirovat, jak by letos mohl vypadat váš vánoční stůl.

Vánoční textil do kuchyně

Jak vybrat vánoční ubrus?

Sváteční chvíle si doslova říkají o jiná pravidla. Při štědrovečerním stolování by měl ubrus přesahovat hrany stolu klidně až o 25 cm. Vánoční ubrus poutá pozornost a je brán jako dekorace. Pokud preferujete minimalistický styl, nebo máte svůj tradiční vánoční ubrus, který chcete ozvláštnit, vsaďte na běhouny.

Inspirace na vánoční prostírání a stolování

  • Čistý severský styl s kolekcí Let´s Stay Home – šedý podklad s potiskem bílých stromečků je jednoduchý, ale nepůsobí nijak studeně. Šedá barva se dá jednoduše kombinovat s pastelovými barvami, krásně vypadá i v kontrastu s bílou.
  • Výrazná červená v kombinaci se zimními motivy v kolekci Nordic Christmas – řada vánočního textilu, která okamžitě upoutá pozornost. Prim v ní hrají červená barva, která k Vánocům neodmyslitelně patří, a dá se doplnit tmavě zelenými, bílými nebo zlatými doplňky.
  • Jemný romantický styl se srdíčky v kolekci Beauty of Winters – Vánoce jsou především o lásce a s ubrusy, prostíráním, utěrkami a chňapkami z této řady to budete mít na očích neustále.
  • Hvězdná řada, kterou využijete celoročně  – textil s potiskem hvězd je na Vánoce jako dělaný. Využití ale najde v kuchyni po celý rok.

Vánoční textil do kuchyně

Hrajte si a vylaďte sváteční prostírání do posledního detailu

Libujete si ve svátečním dekorování svého domova? Série vánočního textilu na LaHome.cz k tomu přímo vybízí. Začněte v kuchyni a běžné utěrky a chňapky vyměňte za vánoční. Naprosto božská je i vánoční zástěra, ve které se nebudete moct dočkat vůně perníčků a vanilkových rohlíčků.
Kouzlete dál a uvažte na židle podsedák s volánky. Nejenom, že rozkošně vypadá, poskytuje takové pohodlí, že se vám od stolu ani nebude chtít vstát. Až to přeci jen nastanete, ulehněte rovnou do polštářů s vánočním motivem a nechte si zdát ty nejkouzelnější sny.

Vánoční textil do kuchyně

Tip od LaHome.cz:

Běhoun sice slouží primárně pro dozdobení vánočního stolu, půvabně ale vypadá i přehozený přes komodu.