Bytový designér vám vytvoří domov snů

Domov je místem, kam se rádi vracíme. Kde trávíme chvíle s rodinou. Kde odpočíváme a relaxujeme. Ale také kde pracujeme a uklízíme. Domov je zkrátka něco, kde se potřebujeme cítit dobře a bezpečně. A rádi si své bydlení zdokonalujeme, aby se nám v něm krásně žilo.

V životě ale nastanou situace, kdy si se svým bydlením nevíme rady. Nelíbí se nám, potřebuje rekonstrukci nebo nám vyrostly děti a my netušíme, jaký pokoj pro ně bude vhodný.

Pomůže s dekorací i celým domem

V tuto chvíli přichází na řadu bytový neboli interiérový designér. Ten vám může kompletně navrhnout celý dům nebo poradit jen s určitou částí. Nevíte si rady s textiliemi, dekoracemi nebo třeba podlahou? Všechny vaše otázky vám designér zodpoví.

Hodně lidí se bojí, že designér si vše dělá podle sebe, bude jim něco nutit a jim se  výsledek nebude líbit. Ale tak to není. Prioritou číslo jedna jste pro designéra totiž vy. Designér vytvoří domov přímo pro vás, domov, který bude přesně odrážet vaši osobnost, vaši rodinu, vaše zájmy a potřeby.

Sladí vám barevnost interiéru, pomůže s nábytkem na míru a vytvoří vám bydlení, které budete milovat a v němž se budete cítit opravdu jako doma.

Pokud si nejste jisti, zda designéra potřebujete nebo nevíte kterého vybrat, není nic jednoduššího, než si s ním domluvit schůzku. Ta je u většiny designéru nezávazná a zdarma, takže se nemusíte ničeho bát.

Jak pracuje bytový designer

Ušetří čas i peníze

Zavolat si bytového designéra není nějaký rozmar nebo drahá zbytečnost, jak si mnoho lidí myslí. Designér vám totiž může ušetřit čas. Jak? Ptáte se? Tady je pár bodů.

  • Vybere vybavení přesně pro vás a vaše bydlení.
  • Ví, kde hledat.
  • Dokáže vše sladit.
  • Vytvoří pro vás seznam všech výrobků.
  • Připraví pro vás celkový rozpis nákladů.
  • Vybere správnou dispozici.
  • Zaměří se na ergonomii.
  • Má kontakty.

Jak pracuje bytový designer

 

 

Designér vám také ale může ušetřit spoustu peněz. Má totiž mnoho možností a veliký přehled, takže vám vybere takové vybavení, aby se přesně vešlo do vašeho rozpočtu. U dodavatelů může mít také různé slevy, takže produkty a služby můžete dostat ještě výhodněji než kdybyste si rekonstrukci dělali sami.

A ačkoliv si mnoho lidí myslí, že si designéra nemůže dovolit není tomu tak. V porovnání s cenou za realizaci jsou služby designéra opravdu dostupné a vy navíc získáte bonus v ušetřeném času, nemusíte se bát špatného výběru vybavení a tápání, co by jak mohlo být.

Designér je vlastně takový váš kamarád a průvodce na cestě za lepším bydlením, který vám chce opravdu pomoci.

Jak pracuje bytový designer

 

 

Jak pracuje bytový designér?

Na základě vašich požadavků a konzultace vytvoří koncept pro váš nový domov. Navrhne barevnost a styl. Vybere také všechny materiály a doporučí, které jsou pro vás vhodné.

Pak sestaví půdorys s rozmístěním jednotlivého nábytku a provede nárysy stěn.

Designér vám také může vytvořit vizualizaci a pokud budete chtít, tak i fotorealistickou. Nemusíte se bát, že byste o jednotlivých krocích nevěděli. Designér s vámi vše konzultuje a předkládá ke schválení.

Bytový designér vám také může navrhnout nábytek na míru a sehnat vhodného truhláře.

Pokud budete mít zájem, může se postarat i o vaši realizaci, na kterou bude dohlížet, aby se vše dotáhlo do zdárného konce.

Jak pracuje bytový designer

 

Práce bytového designéra ale není jen o hezkých barvičkách a vybavení. Jeho povinností je také dodržet určitou ergonomii, pokud například potřebujete navrhnout kuchyňskou linku. Dbá také na dodržení správného provozu v bytě. Aby byly průchody dostatečně široké, nábytek byl rozmístěn správně a vše pro vás bylo pohodlné a jednoduché.

V LaHome pro vás také nabízíme službu bytového designéra, takže pokud plánujete rekonstrukci nebo jen malé změny a líbí se vám produkty LaHome, směle do toho.