Nalákejte si domů jaro s kolekcí Butterfly Paradise

Taky se už těšíte, až bude po zimě a vy si vyjdete jen tak na lehko ven, třeba na louku mezi motýly? Zkraťte si čekání s úchvatnou kolekcí Butterfly Paradise.

Jak už název napovídá, kolekce se skládá z mnoha krásných doplňků s dekorem motýlků. Celkově kolekce působí velmi hravě a něžně.

 

Kulaté dekorace s motýlky

Blíží se Velikonoce, které jsou svátky jara a jejich typickým symbolem jsou vajíčka. Pokud tyto svátky spojíte s jarní rozkvetlou loukou posetou motýly, získáte krásnou dekoraci ve tvaru vajíčka. Tato keramická dekorace od Clayre & Eef se nabízí ve dvou velikostech a je jako stvořena pro romantické duše.

 

Stejný vzhled, avšak tvar koule má další dekorace s tématikou létajících motýlů. Na povrchu můžete najít trochu patiny a popraskaného efektu, která dekoracím propůjčuje originální vzhled.

 

Romantické obaly na květináče

Květináče jsou nejen praktickým nástrojem pro pěstování rostlin, ale také estetickým prvkem, který může oživit každý prostor. S jarní tématikou jsou spojené také rostlinky a proto tato řada nabízí i úchvatné obaly na květináče. Opět je zdobí motýlci a keramika má popraskaný efekt. Vyzdobte si s nimi parapety, police nebo je využijte na terase pod pergolou.

 

Květináče Butterfly Paradise naleznete na LaHome opět v několika velikostech, takže určitě najdete ten pravý pro vaši rostlinku.

K dispozici jsou i roztomilé baculaté antik obaly nebo obaly na květináče s vlnkami, které mu dodávají romantický charakter.

 

Obal na květináč s ouškem vám bude evokovat krásný hrneček. Své místo tak může najít třeba v kuchyni, kde mu to bude spolu s bylinkami určitě slušet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hravý kuchyňský textil

Když už se bavíme o kuchyni, víte, že tuto kolekci můžete mít také na kuchyňském textilu? Skvěle tak můžete doplnit použité květináče. Motýlky najdete na utěrkách, ubrusech nebo chňapkách, které jsou z bavlny. Přilákejte tedy jaro i do vaší kuchyně.

 

 

 

Chňapky jsou na LaHome i v dětské verzi, takže s vámi může vařit i malá kuchařka nebo kuchtík.

Samozřejmostí je i prostírání a zástěry, které se postarají o to, aby vaše kuchyně celá rozkvetla jako louka, na které si hrají barevní motýlci.

 

Motýlci v porcelánu

V neposlední řadě tato kolekce nabízí i překrásné nádobí, jako jsou talíře a hrnečky. I zde je několik možností a je jen na vás, kterou si vyberete.

 

 

Vaše návštěva bude určitě nadšená, až jim kávu nebo čaj naservírujete z úžasného hrnečku s podšálkem, které jsou v úžasných pastelových barvách. Přivítejte tedy jaro s kolekcí Butterfly Paradise.