Velikonoční vajíčka, která vám vyzdobí domov

Pomalu se blíží svátky jara. Svátky, které nám přinášejí spoustu radostí a času tráveného s rodinou.
Pojďte se společně s námi na tyto krásné svátky připravit. Vždyť není nic krásnějšího než vyzdobit si domov a čekat na Velikonoce už teď. Velikonoční vajíčka jsou navíc typickým symbolem Velikonoc.

Keramická vajíčka s krásnými dekory

Vajíčka jsou znakem nového rodícího se života právě v období jara.
I proto si s nimi zdobíme domovy. Někdo upřednostňuje barevnější dekorace, někdo střídmější.

Nádherné keramické vajíčko s ptáčkem potěší určitě každého. Je jemné a elegantní v krásných neutrálních tónech.

 

Vintage vejce se šedými květy Mell French je v dostání v několika velikostech, takže si s nimi můžete skvěle nadekorovat stůl nebo poličku. Vždy je totiž lepší používat více dekoraci s různými velikostmi. K těmto vajíčkům můžete pořídit i květináče, které skvěle doplní vaše jarní rostlinky.

Jako krásná alternativa klasických vajíček se nabízí miska s ptáčkem od Clayre & Eef, která je ve tvaru vejce a můžete si do ní uložit i nějaké menší poklady.

Milovníci květin určitě ocení nádherné keramické vajíčko s růžičkami, které je vysoké 14 cm a perfektně tak zapadne třeba na váš velikonoční stůl.

 

Skleněná vajíčka pro radost

Sklo je originální materiál, který je kombinovatelný s mnoha jinými materiály. Proto i skleněná vajíčka vám mohou skvěle doladit váš domov a udělat ho ještě více zajímavější.

 

 

Větvičky kočiček ve váze a na nich zavěšená vajíčka. To vše neodmyslitelně k Velikonocům patří. Letos můžete použít krásná skleněná vajíčka, která mají uvnitř sušené květy.

 

 

 

 

 

Romantikům a něžným duším se bude líbit skleněné vajíčko v růžové barvě na jutovém provázku. Vajíčko je metalické s odlesky, takže i moderní domov ho jistě ocení.

 

Pro ty, kteří mají rádi dekoraci s funkcí je zde krásná skleněná dóza, do které můžete dát třeba čokoládové bonbónky nebo jiná  velikonoční vajíčka. V nabídce je opět více velikostí.

 

 

Dřevěná velikonoční vajíčka

Dřevo je přírodním materiálem, který ani na velikonočních dekoracích nesmí chybět. Zajímavým doplňkem je sada dvou dřevěných vajec se zajíčky, kteří jsou vyjímatelní. Můžete si tedy vybrat, jestli zajíčka necháte uvnitř nebo ho vyndáte vedle vajíčka vytvoříte originální dekoraci.

2ks dřevěná velikonoční dekorace Vajíčko se zajíčkem - 9*2,5*13 cm

 

Podobná je i dekorace dalšího dřevěného velikonočního vajíčka se zajíčkem, který na něm jakoby leží. Má navíc pěknou ozdobu v podobě mašličky z provázku.

 

Udělejte si radost nádhernými dekoracemi ve formě vajíček a přivítejte s nimi svátky jara.