Zrcadlo jako důležitý prvek interiéru

Zrcadlo najdeme v každé domácnosti. V koupelně se do nich ráno při ranní hygieně díváme, v noci, po zhlédnutí vlastního odrazu zase uleháme. V předsíni se v něm prohlédneme před odchodem do práce.

 

Nafoukněte místnosti

Jejich funkce ale může být i jiná. Například jestli máte tmavou nebo malou místnost, zrcadlo vám hodně pomůže. A vůbec nemusí být jen tam, kde ho potřebujete, tedy v koupelně nebo předsíni. Co ho třeba umístit v obýváku?

 

 

Nejlepší je umístit ho naproti oknu. Nejen, že místnost krásně prosvětlí, ale kus přírody si přinesete i domů. Není to ale samozřejmě pravidlem. Zrcadlo vám pomůže, i když v místnosti žádné okno není.

Zrcadlo můžete umístit také nad sedačku, zvolte ale delší, které určitě bude vypadat lépe. Nebo ho zavěste mezi dva obrazy.

Dejte tomu styl

Zrcadlo může být krásný dekorativní prvek, udá vám styl místnosti a může být i takzvaným Focal pointem, tedy předmětem, na který se naše oko zaměří jako první při vstupu do místnosti. A to už něco znamená, co myslíte?

 

 

Udělejte z něj tedy šperk vašeho domova. Něco, na co budete opravdu hrdí a při každém pohledu na něj, vám srdce poskočí. A také vám ho budou chválit návštěvy. A pochvaly chceme slyšet všichni, co si budeme povídat:-).

Víte, že… se zrcadla používala už ve středověku?

Zrcadlo, zrcadlo…

Na LaHome najdete mnoho tvarů a druhů zrcadel v různých stylech. Máte doma námořnický styl nebo vlastníte chatu u jezera? Dotvořte její atmosféru pomocí modrobílého zrcadla FISH.

 

 

Jestli nejste tak odvážní a máte radši přírodní tóny, vsaďte na krásné kulaté zrcadlo z mořské trávy. Skvěle se hodí nejen do moderních boho interiérů. Uplatnění najde všude. V předsíni, obýváku, ale také v ložnici nad postelí.

 

 

Oblíbená patina nesmí chybět ani na zrcadle. Díky své velikosti bude tento dřevěný krasavec dokonalý prvek třeba v předsíni nebo nad sedačkou.

 

 

 

A pokud chcete opravdu něco speciálního, krásného a originálního a vaše bydlení takový výrazný prvek směle snese, zamilujte se do zrcadla s římsou.

 

 

 

 

Zrcadla můžete také zakomponovat do obrazové koláže nebo je jen tak opřít na poličku. Vyberte si tedy to své.