Zrcadla, která zkrášlí a prosvětlí váš domov

Zrcadla mohou být, stejně jako obrazy, krásná dekorace zdi. Oproti obrazům nám však mohou pomoci  místnost zvětšit nebo prosvětlit.

Zlaté nástěnné zrcadlo ve tvaru slunce v ratanovém rámu Sunny - Ø 80/48 cm

Velké zrcadlo místnost prohloubí a opticky ji tak zvětší. Pokud zrcadlo umístíte naproti oknu, bude odrážet světlo a slunce a místnost bude světlejší.

Zrcadlo můžete také umístit do vaší obrazové galerie. Jednoduše rozmístěte své obrazy a fotografie tak, jak jste zvyklí. Mezi ně však dejte pěkné zrcadlo. Třeba kulaté, které ostrost rámů „rozbije“.

Na LaHome je v nabídce několik nástěnných a stojacích zrcadel v nejrůznějších barvách a stylech.

Krémové vintage nástěnné zrcadlo s květy Satien - Ø 32*3*40 cm

 

Nesmrtelný vintage styl

Vintage a antik zrcadla jsou krásná a originální. Sami o sobě jsou nádhernou dekorací do stylových domovů. Mohou mít jemnou patinu, která jim dodá starý vzhled.

Umístit je můžete kamkoliv vás napadne, ale vůbec nemusí být osamocené na zdi. Naopak, v již zmíněné obrazové galerii, vedle dveří nebo opřené na polici, i tam může dodat celkovou dynamiku.

 

 

Překrásné a 130 cm velké zrcadlo je skvělým kouskem, který využijete tam, kde máte dostatek prostoru. Takové zrcadlo může být skvělým Focal pointem neboli ústředním bodem, na který se vaše oko zaměří při vstupu do místnosti a od kterého by se pak celkový vjem z prostoru měl odvíjet.

 

 

Nadčasový materiál

Zrcadla můžete vybírat z různých materiálů. Jedním z nich je i dřevo, které ze zrcadla udělá opravdu kvalitní kousek. Masivní rám upoutá pozornost a krásné zdobení vše dokonale završí. Třeba Vintage zrcadlo Rogier je to pravé.

 

Kovové zrcadlo je také nadčasovou klasikou. Kov evokuje chlad a může vám tak pomoci odlehčit celkovou atmosféru. Trojice bílých kovových zrcadel je ideální volbou na prázdnou zeď.

Můžete je seskupit, dát vedle sebe nebo nad sebe a dojem bude pokaždé jiný. Ideální volba pro ty, kdo rádi neustále mění dekorace. Samozřejmě je můžete použít i zvlášť a obohatit tak každou místnost jedním kouskem.

 

Tvary

Jestliže nechcete klasické kulaté nebo hranaté zrcadlo, bude se vám líbit zrcadlo ve tvaru srdce. Nejen díky svému tvaru působí opravdu romanticky.

Romantické duše ocení také růžovo-zlaté zrcadlo ve tvaru květiny.

 

Odkládací prostor

Zrcadla mohou plnit i další funkci. Pokud máte nedostatek úložného prostoru, zamilujete si zrcadla s poličkou nebo šuplíčkem. Jsou ideální třeba do předsíně, kde potřebujete také odkládací plochu třeba na klíče.

Zrcadla jsou opravdu multifunkční pomocníci. A navíc jsou opravdu krásná.