Něžné, roztomilé nebo typicky vánoční? Vyberte si závěsné ozdoby

Advent klepe na dveře, před obchodními centry voní jehličí z vánočních stromečků, v domovech je cítit vůně svíček. Brzy budeme zdobit stromečky. Někteří z nás dříve, jiní těsně před Štědrým dnem. Pokud se ještě poohlížíte po ozdobách, které by mohly ozvláštnit váš vánoční domov, nahlédněte spolu s námi do tajů krásných závěsných ozdob.

 

Šišky

Šišky jsou jednou z typických vánočních ozdob. Vždyť co jiného by mělo na stromku viset než šiška? Ale není šiška jako šiška. Na LaHome se můžete nechat okouzlit zeleno-zlatou skleněnou ozdobou právě ve tvaru šišky. Zelená barva jí dává přírodní nádech a zlatá patina dodá lesk a slavnostní ráz.

 

Roztomilá šiška s ptáčkem by vám na stromečku neměla rozhodně chybět. Je něžná  a zároveň vypadá, jako by byla čerstvě zasypána sněhem.

Ne vždy je měně více. Pokud máte rádi pravidelnost a na stromku chcete více stejných ozdob, zaměřte se na kolekce. Třeba šest skleněných šišek v hnědé barvě bude to pravé pro vás.

 

Zvířátka

Zvířátka jsou oblíbenou kategorií a u ozdob to platí také. Tři roztomilí ptáčci vám jistě budou dělat radost. Všichni jsou oblečeni do zimního oděvu, takže mají čepičky a šály. Můžete mít sladké růžové ptáčky a doplnit k nim hnědé fešáky, kteří jsou také oblečení tak, aby jim nebyla zima.

3ks bílo-růžová závěsná ozdoba ptáček - 7*10*18 cm

 

Kdo má rád pejsky, tak bude nadšený z ozdob ve tvaru pejsků. Na vašem stromku se může vyjímat ozdoba pudlíka nebo stříbrného jezevčíka s korunkou.

Závěsná vánoční ozdoba pudlíka - 5*3*8 cm

 

Stříbrná závěsná dekorativní ozdoba jezevčíka s korunkou - 8*3*6 cm

Co může být roztomilejšího než ptáčci v čepičkách? Ježek v růžových dupačkách! Při pohledu na něj se zaručeně rozněžníte a nebudete z něj chtít spustit oči. Navíc tahle ozdoba může sloužit jako krásný dárek pro někoho, kdo čeká holčičku.

Lehký jako pírko

Z peříček najdete na LaHome mnoho krásných ozdob. Výhodou je, že jsou lehoučké a působí opravdu křehce a něžně.

V nabídce jsou ozdoby z husích nebo bažantích peříček ve tvaru stromečku, ozdoby z bílých a růžových peříček ve tvaru andílka nebo peříčkové ozdůbky ve tvaru koulí.

 

 

Klasika, která nestárne

Snad nikdy nevyjdou z módy klasické skleněné ozdoby. Barevné vánoční ozdoby Vario jsou překrásné a na vašem stromečku zaručeně vyniknou.

Víte, že ozdoby nemusíte věšet jen na stromek? Zkuste je dát do pěkné misky, zavěsit na větvičku nebo je dát pod skleněný poklop tak, jak vidíte na obrázku. Zkuste to jinak a uvidíte, že budete nadšeni.