Závěsná svítidla – krásný pomocník pro váš domov

Svítidla jsou důležitou součástí našich domovů. Nejen, že nám místnosti krásně prozáří, ale také splní dekorativní funkci.

Se správně zvoleným svítidlem můžete vaší místnost dokonale proměnit.  Závěsná svítidla využijete nad jídelním stolem, nad konferenčním stolem, v dětském pokoji, ale také v ložnici.

Naším tajným tipem je totiž použití závěsných svítidel nad nočními stolky místo klasických stolních lampiček.

Na LaHome si vybírejte z několika druhů závěsných svítidel. V nabídce jsou svítidla kovová, skleněná i ratanová.  Myslete ale na to, které z nich je pro vás stylově a barevně nejvhodnější.

Svítidlo ale nemusí být úplně ve stejném stylu, v jakém máte vaše bydlení. I nečekaná změna na několika zařizovacích prvcích dodá vašemu domovu styl.

 

 

Industriál pro každého

I když by se to nemuselo zdát, tak například k venkovskému stylu nádherně ladí industriální svítidla.  Představte si krásnou venkovskou jídelnu, dřevěný rustikální stůl a židle a nad ním industriální lustr. Jestli chcete svou představu zhmotnit, nechte se inspirovat a vyberte si to pravé světlo pro vás.

 

 

 

Přírodní materiály

Jestli jste spíše zaměřeni na přírodu a chtěli byste její barvy vnést i do vašeho interiéru, budou se vám líbit závěsné lustry z přírodních materiálů.

Například svítidlo z bambusových proužků, by pro vás mohlo být to pravé. Jeho krása spočívá v jeho podlouhlém tvaru a směru výpletu. Má rozměry 33 x 49 cm, takže se lépe hodí do velkého prostoru.

 

 

Ratanová svítidla jsou hodně oblíbená a vám se zaručeně bude líbit také ratanové svítidlo v šedém odstínu s černým lankem. Dokonale doladí a zútulní váš domov. Zvolte do něj krásnou a vhodnou žárovku a o skvělou atmosféru se už svítidlo postará samo.

 

závěsná svítidla

 

 

Venkov u vás doma

 

Venkovský styl v poslední době zažívá velký boom. Je oblíbený pro svoji domácí a útulnou atmosféru.

K tomu, abyste tento styl vnesli i k vám domů, budete potřebovat vhodné svítidlo.

A co by to bylo za venkovský styl bez patiny? Ta nemusí být jen na nábytku, ale i na kovovém  závěsném lustru.

 

Dřevo v kombinaci s bílou barvou je klasika, která nikdy nevyjde z módy. Dvě světla na dřevěné základně vám ozdobí vaši jídelnu a dobře osvětlí stůl.

 

 

V hlavní roli kov

Líbí se vám zajímavá a výrazná svítidla? Pak jste tu správně, protože i pro vás jsou v nabídce opravdové skvosty. Tato krásná svítidla totiž zaujmou na první pohled a až je večer rozsvítíte, zažijete neopakovatelnou atmosféru. Třeba kovové svítidlo Line Large od značky J-Line by Jolipa má opravdu obří rozměry 50 x 90 cm, takže bude skutečným solitérem pro vaše bydlení.

 

 

 

Jestli se váš styl ubírá trošku do retra, vyberte si kovové svítidlo, které nabízíme v několika barvách. Kromě klasické černé a bílé si můžete zamilovat svítidla v zelených a modrých odstínech. Svítidla přeci nemusí být jen černá nebo bíla, co myslíte?