Zahradní nábytek vám zpříjemní pobyt venku

Za měsíc nastane léto, ale teplé dny a paprsky slunce nás přivítaly už nyní. Je to krásná doba, kdy začínáme trávit více času venku, na zahradách, terasách a balkonech.

Obzvláště příjemné, je posedět na čerstvém vzduchu s kávou nebo při dobrém obědě.
Nastal ideální čas pro výběr krásného zahradního nábytku.

 

Na balkon i do zahrady

V zákoutí zahrady si můžete vytvořit příjemné místo pro odpočinek.  Krémová souprava se spolu s rozkvetlou zahradou postarají o pravou romantiku. Židle i stůl jsou vyrobené z kovu, takže pro venkovní využití jsou ideálním řešením.

 

Zkuste být opravdu originální a pořiďte si zlatý kovový nábytek. Vaše zahrada dostane lesk a jiskru a vy se budete každý den kochat, až budou zářit ve slunečním svitu.

 

 

Odpočinek v křesle

Rozvalte se po dobrém jídle s knihou v křesle a načerpejte síly. Oválné zahradní křeslo je dokonalým společníkem pro následující letní dny.

 

Ratan je klasikou mezi zahradním nábytkem a šedé křeslo v kombinaci se dřevem splní i největší nároky. Doplňte ho polštářem pro lepší pohodlí a odpočinku na terase už nic nebrání.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milujete houpačky? Pak vám nesmí chybět závěsné bílé ratanové křeslo. Módní hit, který hned tak nezmizí a vy si ho budete užívat a relaxovat v něm.

Na kávu nebo knihu

Odkládací stolky jsou důležité nejen doma, ale i venku.
Vždyť kam si postavíte výbornou kávu nebo položíte rozečtenou knihu?

Kovový stůl s černými nohami a mozaikou má ideální velikost,
takže se vám na něj vejde i zmíněná káva s knihou dohromady a klidně i malý zákusek.

 

Ani ten, kdo nemá zahradu však nemusí smutnit. V nabídce je i úžasný skládací kovový stolek na balkon, takže skvělé řešení pro malé balkony.

Pro více odkládacího místa nebo k dotvoření prostoru jsou v nabídce i dva kovové stolky v sadě. A když nebudete potřebovat oba, využijete jeden z nich jako květinový stolek. 2ks kovový černý stolek s mozaikou Shard Blue - ∅ 35,5*49 cm

2ks kovový černý stolek s mozaikou Shard Blue