Vytvořte si zahradu snů pomocí kovových doplňků

Během léta trávíme venku asi nejvíce času z celého roku. Zatímco v zimě si rádi zalezeme doma pod deku, léto je jako stvořené pro odpočinek na zahradě. A stejně tak, jako pečujeme o náš domov, neměli bychom zapomínat ani na zahradu. Protože s kombinací květin a krásných dekorací se z ní může stát malý ráj a oáza pro příjemnou relaxaci. A pokud si zahradu zkrášlíte kovovými doplňky bude vám dělat větší radost než kdy dřív. Kovové doplňky nejen že krásně vypadají, ale navíc se skvěle přizpůsobí venkovním podmínkám a efektně doladí vaši zahradu.

Zahrada je navíc krásná, pokud má různá zákoutí a místa, která si zaslouží pozornost. Nespoléhejte se jen na nízké květinové záhonky a skalky. Umístěte do zahrady stojan na pnoucí květiny a dodejte jí jiný rozměr. Při vstupu do zahrady vás oslní, v zákoutí u lavičky mile překvapí.  Stojany můžete na LaHome vybírat z několika typů a velikostí.  V nabídce jsou jak rovné, tak kuželovité, jednoduché, i s ozdobami. Díky nim si můžete v zahradě vytvořit krásné zdobné a efektní prvky.

Kovové doplňky

Tmavý kuželovitý kovový stojan

Kovový stojan s ptáčkem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Při vstupu do zahrady může vás i vaše návštěvy mile uvítat kovový zápich s nápisem „welcome“.

Kovové doplňky

Zahradní kovový zápich s ptačí budkou a ptáčkem

Pomocí dalších zápichů můžete nádherně dotvořit záhonek nebo předzahrádku, která se pak stane vaší chloubou. Velice zajímavě také působí roztomilý zápich s ptačí budkou. Nebojte se a pořiďte si klidně více kovových zápichů.

V jednom záhonku, můžete mít takové zápichy klidně tři. Nízkému záhonu s květinami, dodají tu správnou dynamiku a nebude působit tak jednotvárně.

Není konev jako konev

A co dalšího by se vám mohlo hodit? Co třeba krásná konev? Říkáte si, že už doma přeci konev na zalévání máte? Konve ale nemusí být jen plastové a sloužit jen na zalévání. Může se z nich stát i zajímavá a jedinečná dekorace. Postavte si pod pergolu vedle květináčů a dekorativních košů nádhernou šedou konev, vložte do ní čerstvě natrhané květiny a kochejte se tou nádherou. S její výškou 46 centimetrů, ji určitě nepřehlédnete.

Kovové doplňky

Vysoká šedá kovová dekorativní konev

 

Romantika na zahradě

Stará kola osázená květinami jsou v romantických zahradách hodně populární. Také se vám líbí? Zkuste být také originální a pořiďte si místo kola kovovou tříkolku. V jejím koši se bude vyjímat pěkný květináč osázený barevnými rostlinkami.  Postavte si ji vedle domu nebo pod pergolu a až tam usednete s kávou a dezertem, určitě se také rádi zahledíte na rozkvetlé převislé květiny v kovovém závěsu. Ten může sám o sobě sloužit také jako stojan, tak se nebojte popustit uzdu své fantazii a vytvořte si zahradní dekorace dle vašich snů a představ.

Kovová dekorační tříkolka Clayre & Eef

 

 

Jste romantická duše a toužíte po něčem speciálním? Není nic jednoduššího, než si pořídit set dvou krásných hnědých košů s patinou, do kterých můžete naaranžovat další květiny. Navíc jsou také z kovu, takže se nemusíte bát, že by se rozmočily.

Hnědé dekorační kovové koše Clayre & Eef

 

Kovové doplňky vám vnesou do zahrady zajímavý kontrast, strukturu a nápaditost. Nebojte se inspirovat.