Tiffany svítidla. Originály, které rozzáří domov

Víte, že svítidlo hraje velkou roli v designu našich domovů? Nejde jen o dostatečné osvětlení, ale i o estetiku. Vitrážová Tiffany svítidla jsou mnoho let oblíbeným doplňkem.

Jak už název vitráž napovídá, jejich součástí je různě poskládané barevné sklo. Díky tomu vytváří při rozsvícení zcela jedinečné efekty.

Stylově se hodí do klasických a Art deco interiérů, kterým propůjčí eleganci a nádech luxusu. Samozřejmostí je  několik typů svítidel od závěsných lustrů až po lampičky.

Přisazená svítidla

Tam kde kvůli nízkému stropu nemůžete použít závěsné lustry, použijte přisazená svítidla. I z nudné předsíně nebo menšího obýváku tak najednou vytvoříte krásný a specifický interiér. Svítidla o průměru 38 cm se pyšní třeba dekorem vážky, která může být na modrém, zeleném nebo bílém podkladu.

Modré stropní Tiffany světlo s vážkami Dragonfly - Ø 38*20 cm E14/max 2*25W

Lustry

Závěsná svítidla budou skvěle vypadat v místnosti s vysokými stropy nebo třeba nad konferenčním stolkem. Tiffany lustry neoplývají jen rozmanitými barvami, ale nejrůznějšími tvary.

Zajímavý je třeba lustr ve tvaru koule, který má žlutou, hnědou a béžovou barvu a je vyrobený z opálového skla a kovu.

 

 

Stropní světlo Tiffany  Montaq má oproti předešlému naprosto odlišný tvar. I tak ale nepřichází o svou krásu, právě naopak. Skládá se z několika kousků barevného skla. Najdete v něm oranžovou, žlutou nebo zelenou barvu.

 

Překrásná závěsná lampa Tiffany Flowia Pink vám bude připomínat květinu, která se pomaličku rozvíjí. Tvoří ji růžové, béžové a hnědé sklo a působí velice něžně.

Závěsná lampa Tiffany Flower pink - Ø 15*115 cm E14/max 1*25W

Lampičky

V interiéru je také potřeba nějaké náladové osvětlení. Takové, které navodí úžasnou a hřejivou atmosféru. A právě k tomu můžete využít lampičky. Vybrat si můžete třeba vzor s vážkami a barva je jen na vás. Bílá nebo úžasná modrá? Která to bude?

Tiffany svítidla jsou pro každého, kdo chce mít doma originální doplněk, který bude krásný za každých okolností.