Vánoční čas s krásnými ozdobami

Nastal podzim, a ať chceme nebo ne, zima nám brzy zaklepe na dveře. Někdo ji miluje, jiný nenávidí. Ale většina z nás se shodne, že přináší i to nejkrásnější období – Vánoce. 

Dětské rozzářené oči, za okny mráz a domácí pohoda u rodinného krbu. Co víc si přát? K tomu, aby i vaše Vánoce byly nádherné, neodmyslitelně patří i vánoční výzdoba.  

Nyní je nejideálnější doba na výběr a nákup vánočních ozdob, kterých na LaHome seženete opravdu velké množství 

 

vánoční ozdoby

 

Hit letošních Vánoc? Červená a bílá!

Letos prý bude našim domácnostem vládnout červená a bílá barva. Na první pohled poněkud nezvyklá kombinace, má však něco do sebe. Teplá červená je určitou klasikou vánočních stromů, dodává domácnosti pocit tepla a pohody a bílá ji svým chladným tónem trochu umírní a zvýrazní.

 

 

 

 

 

Nebojte se barev

Vánoční ozdoby nemusí být ale jen v typických vánočních barvách. Co třeba vyzkoušet krásnou mintovou?  Její chladný tón vás zaručeně duchem přenese do ledového království. A váš stromeček s ní bude vypadat opravdu originálně. Hodí se do kombinace s bílou a stříbrnou barvou, které u nás také najdete.

 

 

 

 

 

Dříve byly klasické vánoční stromečky plné barev. Našli jsme na nich například nejrůznější domečky a šišky.

A to vše v různých barevných kombinacích. V současnosti se k této tradici opět vracíme. I proto by vás mohly zaujmout krásné sady barevných vánočních ozdob ze skla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dřevo nesmí chybět

 

Na LaHome můžeme najít i dřevěné vánoční ozdoby. Pro milovníky přírodních materiálů a jednoduchosti to jistě bude splněný sen.  Nebojte se ale dřevěné ozdoby kombinovat i s těmi třpytivými. Třeba dřevo v kombinaci s bílou bude vypadat vyloženě skvostně. A ocení to nejen vyznavači skandinávského stylu.  Zaručujeme, že pohled na takový stromeček vás opravdu potěší.

 

vánoční ozdoby

 

Tradiční vánoce

 

Pokud toužíte po vánočním stromečku, jaký měli naše babičky a dědečkové, vyberte si krásné ozdoby nejrůznějších tvarů.  Závěsný houpací koník by jistě na takovém stromku neměl chybět. A ocení ho nejen děti. Dodá stromečku to pravé kouzlo, jaké měly Vánoce i před lety.

 

 

 

 

 

A co by to bylo za tradiční vánoční stromeček bez louskáčka? Vyberte si z několika druhů a klidně si  je můžete zavěsit i jinam a užívat si jich tak na více místech v domě.

 

 

Vánoce jsou jedním slovem kouzelné. A pomocí ozdob si je můžete udělat ještě kouzelnější.