Vánoční dekorace, které jen tak někdo nemá!

Také milujete to období, kdy začnete interiér převlékat do vánočního? Doma to voní skořicí a jehličím a vy za doprovodu vánočních koled zavěšujete vánoční ozdoby, rozmísťujete vánoční dekorace a všední kuchyňský textil vyměňujete za sváteční. Jakými kousky z LaHome si můžete udělat radost?

Vánoční ozdoby, ze kterých neodtrhnete oči

Zazáří na vánočním stromečku, smrkové jedličce nebo jen tak položené na dekorační mísu. Na LaHome objevíte ozdoby, které vás přenesou zpátky do dob, kdy jste ani nebyli schopní dojíst štědrovečerní večeři, jak moc jste se těšili na Ježíška. To je v moci sady skleněných ptáčků s peříčky nebo bronzové vánoční ozdoby.

Vánoční dekorace

Vánoční dekorace

Zastánci klasiky můžou zvolit osvědčené červené baňky. Pokud jste se rozhodli pro úplně jiný, nevšední a moderní styl dekorování, mohla by vás oslovit vánoční koule s patinou či sada netradičních skleněných vánočních koulí v hnědém, lehce industriálním provedení.

Stačí i jedna vánoční dekorace pro vyčarování sváteční atmosféry

Naprosto dokonalé jsou svítící vánoční domky buď na baterie nebo na tradiční svíčku. Na komodě, stole či krbové římse pak nesmí chybět ani dekorace anděla, která vás může těšit celoročně. V případě, že dáváte přednost přírodnímu stylu zdobení, mohly by u vás doma vyniknout dřevěné hvězdy buď v minimalistickém provedení nebo s dekoracemi.

Vánoční dekorace

Vánoční dekorace

Nesmíme zapomenout ani na ty, kteří si z jakéhokoliv důvodu nepořizují klasický vánoční stromeček. Designovou alternativu najdete v naší kategorii vánoční stromky.

Vánoční svátky se neobejdou ani bez nádherných ubrusů, běhounů, ubrousků a polštářků. Načerpejte inspiraci v našem článku Převlečte svou jídelnu i kuchyň do vánočního.

Tip LaHome: Sháníte dekoraci, kterou si zamilují děti i dospělí? Pak zatřeste sněžítkem a vyčarujte si sněhovou nadílku nehledě na počasí za okny.

Vánoční dekorace

Vánoční dekorace