Úchytky – pomocníci, kteří dokáží divy

Máte doma starou komodu, která se vám už nelíbí? Vaše kuchyňská linka by potřebovala dostat nový šmrnc, ale novou si kupovat nechcete?

Vsaďte na úchytky! Krásné úchytky dokáží opravdové divy. Díky nim se i obyčejný kus nábytku může změnit v originální kousek.
Prohlédnout nábytkové úchytky

Neomezené možnosti

Úchytky na LaHome naleznete v různých materiálech, tvarech a velikostech. Vybrat si můžete z klasických úchytek nebo takzvaných knopek.

Romantickým interiérům bude slušet nábytek s knopkami ve tvaru květů. Třeba překrásná úchytka ve tvaru růže je opravdový skvost. Navíc si ji můžete vybrat v krémové barvě nebo s pozlaceným okrajem. Použít ji můžete taky jako zajímavý věšák na ručníky nebo dekorace.


Prohlédnout nábytkové úchytky
Pokud chcete úchytky jen vyměnit a nechcete vrtat nové otvory, nezapomeňte u klasických úchytek  respektovat jejich rozteč.

Máte-li odvahu, určitě nemusíte dát na jednu komodu všechny úchytky stejné. Kombinujte barvy, tvary a najděte podobu, která bude vám a vašemu prostoru vyhovovat.

Vaše venkovská kuchyňská linka zcela jistě ožije s kulatými keramickými úchytkami s šedými proužky. Tento drobný detail, jakým knopka je, dokáže kuchyni změnit k nepoznání.

 

V kuchyni i v pokojíčku

Stylové úchytky můžete využít i v dětském pokojíčku na nábytek nebo jako věšáčky. Například ty s motivem zvířat se budou dětem určitě líbit.

Keramická bílá úchytka s motivem jezevčíka - 5*5*3 cm

Hranatá keramická úchytka s motivem kočky - 5*5*3 cm

Bílá keramická úchytka s motivem krávy - 5*5*3 cm

 

Jestli se vás už nebaví původní úchytky na kuchyňské lince, sáhněte po jiných, stylových úchytkách. Šedá kostka je neotřelá a půvabná. Hodí se na chalupu i do rustikálně laděného interiéru.

Keramická úchytka šedá kostka - 12*1,5* 3 cm

Keramická úchytka šedá kostka

Opravdu originálně působí krásná keramická úchytka, kterou na LaHome najdete v devíti různých barvách. Její netypický tvar vás jistě uchvátí.

 
Prohlédnout nábytkové úchytky