Tradičně netradiční vánoční ozdoby. Vytvořte si originální vánoční stromeček!

Na obzoru se rýsuje vánoční období a naše myšlenky se přirozeně začínají obracet k vánočním výzdobě a způsobům, jak přinést do našich domovů radost. Možná si říkáte, že na vánoční ozdoby je moc brzy. Zdobíte stromeček až těsně před Vánoci? Nebo začínáte s obdobím adventu? Ve skutečnosti nás prý dřívější zdobení dělá šťastnějšími, protože se těšíme na období Vánoc, které trávíme s blízkými.

Prohlédnout vánoční ozdoby

Na LaHome pro vás máme spoustu nápadů na vánoční ozdoby a dekorace, které vám rozjasní nadcházející pochmurné dny.

Lidé si vánoční ozdoby často spojují s pocity nostalgie a vzpomínkami z dětství.  Stále častěji se tedy uchylujeme k původním tradičním ozdobám, jaké jsme měli na stromečku u našich babiček a rodičů.

 

Závěsná vánoční dekorace Louskáček - 4*2*9 cm

I přesto, že milujeme tradiční ozdoby, jako každý rok existují určité trendy pro výzdobu. A ty letošní ukazují, že v oblibě budou ozdoby minimalistické, luxusní a trošku mystické, ale také folklorní.

Kombinujte materiály

Stejně tak, jako kombinujeme materiály v našich domovech, můžeme kombinovat i na vánočním stromečku. Nebude působit nudně a několik různých typů a materiálů vám zaručí originalitu a pestrost.

Ozdoby z peříček jsou originální a vkusné. Takové dekorace působí vzdušným dojmem a vašemu stromečku dodají potřebnou jemnost.

 

Závěsná ozdoba koule z růžových peříček - Ø 11 cm

 

Příroda u vás doma

Už vám někdy na stromečku visel žalud? Že ne? Nemyslíme zrovna žaludy, které najdete na stromě, ale krásné patinované ozdoby. Letošní Vánoce můžete využít jako možnost pro změnu dekorací. Krásné ozdoby ve tvaru žaludu jsou opravdovým skvostem pro váš stromeček. Navíc příjemně podtrhnou přírodní vzhled, který je v posledních letech velmi oblíbený.
Prohlédnout vánoční ozdoby
 

 

Textilní ozdoby se na našich stromečcích objevují stále častěji. Závěsné dekorativní srdce je v typicky vánoční červené barvě. Na LaHome je naleznete ve velikosti S a M, takže si můžete vybrat vhodnou velikost nebo můžete použít obě dvě. K tomuto dekoru si navíc můžete pořídit i další výrobky, které vám doladí celkovou vánoční atmosféru u vás doma.

 

 

Netypickým materiálem, který na každém stromku nenajdete, může být i závěsná dekorace z hovězí kůže. Ozdoba ve tvaru srdce nebo hvězdy vyrobená z hověziny je hrubě obšitá a působí tak syrovým dojmem vhodných do rustikálních nebo industriálních interiérů. Při vhodné kombinaci ji však můžete použít téměř všude.

 

 

 

Skleněná klasika

Toužíte po klasice, ale přeci jenom chcete mít krásné ozdoby a ne jen obyčejné plastové koule? Sáhněte po tradičních skleněných ozdobách. Na výběr je z mnoha velikostí, barev i vzorů. Ale tyto koule v moderní barvě taupe, vás zaručeně dostanou.

Sada 6ks taupe - bílá skleněná ozdoba - Ø 8 cm

Jak vidíte, i letos můžete být skutečně originální a vytvořit si vánoční strom vašich snů.

 Prohlédnout vánoční ozdoby