Slepička a kohoutek- stylová dekorace pro milovníky venkovského stylu

Když se řekne dekorace, každému se vybaví něco jiného.  Někdo z ní má osypky a jiný je bezmezně miluje. Máte-li rádi venkovský styl, jsou pro vás dekorace přímo nezbytností. A venkovský styl si žádá také venkovské dekorace. Slepička a kohoutek jsou k tomu jako stvoření. Samozřejmě nemyslíme živé, i když i ti by vám to doma mohli pěkně vyzdobit.

Řeč je o krásných dekorativních slepičkách a kohoutcích.

Slepice na kolečkách

Nejde ani o slepici v autě nebo na kolečkových bruslích, ale o krásnou dekoraci, která je hodně oblíbená nejen na Velikonoce.  Jedná se o dekoraci, která vám připomene staré časy. Navíc je vybavena provázkem a kolečka jezdí, takže si můžete i pohrát.

Slušet jí to bude kdekoliv v domě. Na parapetu, na stole, na kuchyňské lince a věřte, že se vám nikde tahle fešanda neomrzí. Když jí ještě pořídíte i kamaráda kohoutka, budete fascinováni, jak jim to spolu sluší.

 

Antik a vintage

Slepičkám a kohoutkům nesmírně sluší vintage a antik styl. V nabídce jsou také antik sošky z cementu, které díky svému surovému vzhledu dotvoří atmosféru a jen tak se neokoukají.

 

Jejich další kamarádka není z cementu ale z polyresinu, což je druh pryskyřice. Není proto tak těžká.

Na kráse jí to ale neubírá, naopak. Má na sobě krásnou patinu, takže vypadá, jako kdyby u vás byla již několik generací.

 

Dalšími krasavci, které můžete na Lahome najít jsou sošky slepice a kohouta. Jsou také z cementu a věřím, že si u vás doma najdou své místo. Kupte si jich více a utvořte si nádherné seskupení. Dekorace v jejich okolí můžete měnit dle ročních období a tak vám doma mohou dělat parádu po celý rok.

 

 

Jestli přece jen holdujete spíše barevnějším dekoracím, pak pro vás vintage slepička s růžovými květy bude to pravé. Je na ní opět patrné popraskání a patina, takže do antik a vintage interiéru je jako stvořená. Materiál je keramika a pokud byste pro ni chtěli další doplněk, zkuste toto srdíčko.

 

 

Závěsné a na zeď

Jestli chcete pro dekorování využít i stěny, což rozhodně doporučujeme, můžete také použít symboly slepičky a kohoutka.

Pěkná kovová dekorace na zeď ve tvaru kohouta ráda zaujme u vás doma místo.

 

 

Další milou společnicí vám může být závěsná slepička na misce s mašlí. Je vybavena očkem pro zavěšení, takže stačí provlíknout provázek a můžete zavěsit do prostoru nebo na pěknou konzoli, kterou máte na stěně.

 

Nejinak to může být se slepičkou v košíčku, která je opět vybavena očkem na zavěšení. Tyto dekorace jsou velice univerzální, můžete je samozřejmě také kamkoliv postavit nebo jejich umístění střídat.

 

 

Slepičky a kohoutci se vám nikdy neomrzí. Jde o krásné nadčasové dekorace, které se v určitých stylech interiérů budou vyskytovat neustále. Už jste si vybrali tu svou?