Skladovky – záchrana pro ty, kteří řeší dárky na poslední chvíli

Designové kousky vybíráme od rodinných holandských značek, a tak se může někdy stát, že si na ně musíte i dva týdny počkat. Pokud si ovšem chcete udělat radost hned, je tu kolem 3 500 produktů, které držíme skladem, a domov vám můžou zkrášlovat už během několika dnů.

Kousky za pár desítek korun i originální nábytek v řádech tisiců

Skladovky na LaHome vám nabízejí průřez všemi cenovými kategoriemi. Najdete v nich vše – od bižuterie, přes fotorámečky, nádherné série bytového textilu a dekorace, až po designová nástěnná zrcadla a nábytek, který jen tak někdo nemá. Vše od holandských značek, které mnohdy nebyly českým trhem ještě objevené.

Ve skladovkách vyřešíte i dárky na poslední chvíli

Také každý rok plánujete, jak dárky nakoupíte včas, bez stresu a nakonec to vždy dopadne jinak? V takových případech vás zachrání skladovky. Vyhnete se davům v nákupních centrech a klidně už za dva pracovní dny budete v klidu balit vánoční dárky. Pro nejrychlejší doručení je vhodné zvolit přepravní službu Geis, nabízíme ale i klasiku v podobě České pošty. A dárek pro vás od LaHome? Doprava zdarma na objednávky od 2000 Kč a výše.

Tip LaHome: Hledáte menší dárky pro své blízké a nechcete utrácet víc, než je třeba? Načerpejte inspiraci v našem článku s tipy na levné vánoční dárky do 300 Kč.

Pár tipů ze skladovek, které se osvědčí jako vánoční dárek

Ve skladovkách najdete ovšem i nádherné vánoční ozdoby nebo alternativy klasických vánočních stromečků.

Pusťte se do kochání se a udělejte radost jak svým blízkým, tak i sobě.