LaHome tipy na levné vánoční dárky do 300 Kč!

Vánoce nejsou o veledarech. Stačí si vzpomenout, udělat radost a darovat něco, co dotyčný bude mít spojené s vámi. Vybrali jsme pro vás levné vánoční dárky, ze kterých budou vaši blízcí nadšení.

Tipy na levné vánoční dárky:

Vděčným dárkem pro všechny jsou fotorámečky. Stačí do nich vložit společnou fotografii a rázem máte originální dárek. Krásný je krémový fotorámeček s růžemi a patinou nebo dřevěný fotorámeček se zimními dekoracemi.

Krémový fotorámeček s růžemi a patinou

Krémový fotorámeček s růžemi a patinou

Víno patří do kategorie dárků, po kterých saháte, když nevíte, co vybrat. Stačí ho ale doplnit skleničkou na víno Copper Glass nebo zátkou na víno Medvěd, a hned můžete své blízké obdarovat něčím netradičním.

Sklenička na víno Copper Glass

Sklenička na víno Copper Glass

Pokud sháníte dárek pro prakticky založené jedince, bude se hodit keramická sada na olej a ocet. Praktickým dárkem s vtipným nádechem je sada na zubní kartáčky King a Queen.

Levné dárky pro milovníky zvířat

Milovníky zvířat potěší povlak na polštář s buldočkem nebo kovový háček Love my dog. Patří srdce vašich blízkých spíše kočkám? Pak by se jim mohl zalíbit černý šátek s kočkami nebo kovová cedulka Cat. Rozkošná je i kolekce s Pandou — například černé zrcátko Panda nebo toaletní taštička Panda.

Menší dárky pro dámy

Černé chlupaté klapky na uši potěší a zahřejí. Se šedou peněženkou All Stars vás bude mít na obdarovaná na očích téměř denně. V kategorii dárků do 300 Kč najdete i náramek se sovou.

Menší dárky pro muže

Nástěnný otvírák na láhve poslouží i jako netradiční dekorace. Cestovní šachy v kufříku s placatkou se stanou povinnou výbavou na výlety. I těm, kteří z hraní vyrostli, udělá radost retro model mopedu.

Dřevěný otvírák na láhve na zeď

Dřevěný otvírák na láhve na zeď

Nádherné dekorace pod 300 Kč

Milovníky kávy potěší plechová cedule Coffee Menu. Kouzelnou atmosféru vyčaruje bílý keramický domeček na čajovou svíčku. Na čaj nebo kávu nejen o Vánocích je jako dělaný šálek s podšálkem Cosy Winter, který můžete doplnit i dalšími skvostnými kousky z téže kolekce. 

Plechová cedule Coffee Menu

Plechová cedule Coffee Menu

To je ovšem jen zlomek. Stovky dalších dárků najdete v naší kategorii do 300 Kč. Udělejte radost svým blízkým i sobě, nejen na Vánoce.